13:08, 2 07 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 3-11-2003 Nr użytkownika: 659 |
Chce otworzyc mapke RailGun w Radiancie, ale nie wiem skad ja wziasc bo z Radiantem dostajemy tylko GoldRush.
Wiec gdzie moge ta mapke znalezc, tak zebym mogl ja otworzyc w Radiancie. Musze rozpakowac jakis plik w folderze z ET? |
|
|
|
![]() |
19:08, 5 07 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 90 Dołączył: 7-04-2004 Nr użytkownika: 1661 |
to nie jest legalne
no to tak: 1. wejdź do katalogu /etmain i znajdź plik pak0.pk3 2. zmień mu nazwę na pak0.zip i wypakuj jego zawartość do jakiegoś innego foldera. 3. przywróć mu dawną nazwę (pak0.pk3) 4. wejdź do katalogu, do którego wypakowałes nasz plik pk3 i w nim znajdziesz folder /maps 5. skopiuj plik railgun.bsp do foldera C:\converted\ 6. zassaj najnowszy program q3map2 7. wejdź do MSDOS / Wiersz poleceń 8. poleceniami 'cd' wejdź do katalogu C:\converted 9. wpisz "q3map2.exe -convert -format map -v -game et -fs_basepath C:/converted C:/converted/railgun.bsp" teraz obok pliku bsp powinieneś mieć plik map btw. mapa będzie Ci się długo ładowala... za niedługo na et.pl wrzuce dokładny artykuł o tym, a/-/a i jak byś miał jakieś problemy, to pisz ;D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |