IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Rites of War, Kodeks - czy jest czy go nie ma ?
LOKI 65t
post 0:12, 15 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Sporo sie mowi o lamerstwie i zawsze jest spor :
strona A ) koles co ty [...] wyprawiasz to jest lamerstwo nie z tej ziemi zeby [ wstaw lamerstwo ]
strona B ) pajacu naucz sie grac - dopoki to nie jest [wstaw jescze wieksze lamerstwo] to nie masz co geby otwierac

Dlatego sprobujmy podyskutowac co własciwie sam bys zrobil a gdzie zachowalbys umiar :

np. Battery - naloty na na przedpolu rampy czy tez najglebiej jak sie da ? ( wlacznie z karabinem na plazy )
Fuel Dump - naloty na okolice mostu czy takze na trasie kolo domku-spawna Allies
(tera moje ulubione) Rhine Bridge - stawianie dynamitu pod mostem - ok czy przegiecie ?

Podawajcie wlasne przyklady.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 7:20, 15 10 2003
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

heh lamerstwo to dość ogólne pojęcie, dla każdego gracza coś innego jest lamerstwem, dla mlodego gracza ze ktos z pf nie trafi,a kiedy pozniej ten sam gracz co sie śmiał z soldiera idzie engiem i naprawia (na battery) karabin axis;) i w tedy jedzie po nim jakiś starszy gracz...itd. przykładów jest wiele ale jednym z mierników uznawania coś za lamerstwoo jest doświadczenie....nie dziwie sie kolesiowi ze kiedys na gunie byłem axis minuta do końca stoje przy panelu guna i go nie dopalam smile.gif czujecie jaki był zły biggrin.gif ale na tym właśnie to polega, ja osobiście jak widze że komuś nie idzie to nie dajemu mu odrazu esc=>vote=>player=>kick wink.gif w koncu ja tez sie uczylem i dla mnie tez ktos byl wyrozumialy skoro gralem na tych servach wink.gif to chyba wszytko, chcialem to jeszcze tylko strescic wink.gif Każdy Młodszy Gracz Jest Lamerem Dla Starszego wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi