0:12, 15 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Sporo sie mowi o lamerstwie i zawsze jest spor :
strona A ) koles co ty [...] wyprawiasz to jest lamerstwo nie z tej ziemi zeby [ wstaw lamerstwo ] strona B ) pajacu naucz sie grac - dopoki to nie jest [wstaw jescze wieksze lamerstwo] to nie masz co geby otwierac Dlatego sprobujmy podyskutowac co własciwie sam bys zrobil a gdzie zachowalbys umiar : np. Battery - naloty na na przedpolu rampy czy tez najglebiej jak sie da ? ( wlacznie z karabinem na plazy ) Fuel Dump - naloty na okolice mostu czy takze na trasie kolo domku-spawna Allies (tera moje ulubione) Rhine Bridge - stawianie dynamitu pod mostem - ok czy przegiecie ? Podawajcie wlasne przyklady. |
|
|
|
![]() |
8:49, 15 10 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 132 Dołączył: 8-10-2003 Skąd: Kraków Nr użytkownika: 411 |
dla mnie lamerstwo wystepuje tylko u graczy grajacych juz od dluzszego czasu w wolfa tudziez inna gre. U poczatkujacych nie ma sie im co dziwic. Np wczoraj widzialem jak gosciu podawal na fuel dumpie apteczki czolgowi na ktorego rzucilem na lot by go uszkodzic. No ale coz nie kazdy urodzil sie medykiem:) no ale wracajac do lamerstwa to baaaaardzo nie lubie ludzi ktoryz graja juz sporo w rtcw i laza z pf'ami w ciasnych pomiesczeniach rozumiem 1 na team ale 3:)
osobiscie nie uwazam iz spawn camping to lamerstwo - mozna zauwazyc ze czresto wystepuje on jak jedna druzyna dostaje mocno w pupcie . tu mnie wkurza lamerstwo tych wygrywajacych ktorzy nie chca dac szufli by XP:( jednakze uwazam iz jest to pewna forma ataku (w polaczeniu z nalotami i mg42 przenosnymi musze przyznac iz skuteczna:D) po drugie podkladanie dynamitu - czy axis i allies sie umawiaja gdzie dynamit zostanie podlozony?? moze od razu wysle mejla ze o tej i o tej podloze dynamit tu i tam - lol! naloty na sewall battery - panowie zaraz sami sobie zabronicie strzelac:) - ja wale nalot na koncu lub przy rampie w zaleznosci gdziejest przeciwnik - wiadomo jak do respawnu ma kilka sekund to rzucam nalot nad spawn zeby chlopaki jak sie zrespawnuja to mieli niespodzianke a jak widze ze engi leca do rampy to nie zastanawiam sie czy na koniec czy w poblize rampy rzucac:D fuel dump - to samo chociaz osobiscie nie rzucam nalotow pod sam domek bo sie wtedy moga allies skampic w domciu:) |
|
|
|
LOKI 65t Rites of War 0:12, 15 10 2003
Vegeta Dlamie lamerstfo jest tylko praktycznie ftedy jak ... 1:47, 15 10 2003
blacktyger heh lamerstwo to dość ogólne pojęcie, dla każ... 7:20, 15 10 2003
FarSight ehhh .... lamerstwo ..... w mojej opini zlamienie ... 8:49, 15 10 2003
LOKI 65t Fistach powaznie uwazasz ze to nie absurd stawiac ... 11:06, 15 10 2003
DaBi QUOTE A na Battey - jasne jest ze Axis ma 3 razy l... 17:02, 15 10 2003
LOKI 65t Alez ja jestem doskonale swiadom ze praktycznie na... 17:35, 15 10 2003
doomi79 Do czego prowadzi ta rozmowa?;] wiadomo ze kazdemu... 19:58, 15 10 2003
LOKI 65t Wlasnie wracam z serva DOD. Tak sie zlozylo ze dla... 20:19, 15 10 2003
s1ayer "Hasta la victoria simpre" - "Zawsz... 20:24, 15 10 2003![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |