IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Rites of War, Kodeks - czy jest czy go nie ma ?
LOKI 65t
post 0:12, 15 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Sporo sie mowi o lamerstwie i zawsze jest spor :
strona A ) koles co ty [...] wyprawiasz to jest lamerstwo nie z tej ziemi zeby [ wstaw lamerstwo ]
strona B ) pajacu naucz sie grac - dopoki to nie jest [wstaw jescze wieksze lamerstwo] to nie masz co geby otwierac

Dlatego sprobujmy podyskutowac co własciwie sam bys zrobil a gdzie zachowalbys umiar :

np. Battery - naloty na na przedpolu rampy czy tez najglebiej jak sie da ? ( wlacznie z karabinem na plazy )
Fuel Dump - naloty na okolice mostu czy takze na trasie kolo domku-spawna Allies
(tera moje ulubione) Rhine Bridge - stawianie dynamitu pod mostem - ok czy przegiecie ?

Podawajcie wlasne przyklady.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Fistach
post 8:49, 15 10 2003
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 411

dla mnie lamerstwo wystepuje tylko u graczy grajacych juz od dluzszego czasu w wolfa tudziez inna gre. U poczatkujacych nie ma sie im co dziwic. Np wczoraj widzialem jak gosciu podawal na fuel dumpie apteczki czolgowi na ktorego rzucilem na lot by go uszkodzic. No ale coz nie kazdy urodzil sie medykiem:) no ale wracajac do lamerstwa to baaaaardzo nie lubie ludzi ktoryz graja juz sporo w rtcw i laza z pf'ami w ciasnych pomiesczeniach rozumiem 1 na team ale 3:)

osobiscie nie uwazam iz spawn camping to lamerstwo - mozna zauwazyc ze czresto wystepuje on jak jedna druzyna dostaje mocno w pupcie . tu mnie wkurza lamerstwo tych wygrywajacych ktorzy nie chca dac szufli by XP:( jednakze uwazam iz jest to pewna forma ataku (w polaczeniu z nalotami i mg42 przenosnymi musze przyznac iz skuteczna:D)

po drugie podkladanie dynamitu - czy axis i allies sie umawiaja gdzie dynamit zostanie podlozony?? moze od razu wysle mejla ze o tej i o tej podloze dynamit tu i tam - lol!

naloty na sewall battery - panowie zaraz sami sobie zabronicie strzelac:) - ja wale nalot na koncu lub przy rampie w zaleznosci gdziejest przeciwnik - wiadomo jak do respawnu ma kilka sekund to rzucam nalot nad spawn zeby chlopaki jak sie zrespawnuja to mieli niespodzianke a jak widze ze engi leca do rampy to nie zastanawiam sie czy na koniec czy w poblize rampy rzucac:D

fuel dump - to samo chociaz osobiscie nie rzucam nalotow pod sam domek bo sie wtedy moga allies skampic w domciu:)

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi