IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Rites of War, Kodeks - czy jest czy go nie ma ?
LOKI 65t
post 0:12, 15 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Sporo sie mowi o lamerstwie i zawsze jest spor :
strona A ) koles co ty [...] wyprawiasz to jest lamerstwo nie z tej ziemi zeby [ wstaw lamerstwo ]
strona B ) pajacu naucz sie grac - dopoki to nie jest [wstaw jescze wieksze lamerstwo] to nie masz co geby otwierac

Dlatego sprobujmy podyskutowac co własciwie sam bys zrobil a gdzie zachowalbys umiar :

np. Battery - naloty na na przedpolu rampy czy tez najglebiej jak sie da ? ( wlacznie z karabinem na plazy )
Fuel Dump - naloty na okolice mostu czy takze na trasie kolo domku-spawna Allies
(tera moje ulubione) Rhine Bridge - stawianie dynamitu pod mostem - ok czy przegiecie ?

Podawajcie wlasne przyklady.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
FarSight
post 8:49, 15 10 2003
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 92

ehhh .... lamerstwo ..... w mojej opini zlamienie (czyli danie dupy) jest tylko wtedy jezeli prowadzi to do przegranej lub oslabienia twojego teamu ..... wlasciwie nigdy (poza zartami szczegolnie kierowanymi do pf przeciwnika ale podkreslam to zarty) nie mowie do przeciwnikow ze lamia ..... bo jezeli ktos kampi mi respa to znaczy ze ja lamie i gram beznadziejnie bo nie moge wyjsc z respa a gra tak dobrze ze udalo mu sie mnie zamknanc w respie .....
Wiec imo artylerie/naloty/miny/mortary/mg42/flamery/pf mozna uzywac wszendzie i jak sie kce ale w taki sposob zeby wygrac runde .... czyli gra ukieronkowana na objectiv .... jezeli mozna przy okazji pokamipic respa to why not biggrin.gif
I nie narzekac tylko myslec ... jak jakis kolo sie rozlozyl z mg42 i kosi respy to dac mu puszke/granat/rifle grenade ... i po sprawie ....
reasumujac NIE ma lamerstwa ze strony przeciwnika co najwyzej twoj team jet tak do bani ze se nie radzi ...

PS. Jest inna sprawa a minaowicie niesmiertelne wyrownanie teamow ale to inna bajka

EDIT: co do podkladania dynamitu .... najwieksza liga europy www.clanbase.com rozwiazala to tak .... mozna podlozyc wszenzie gdzie sie kce ale nie mozna uzywac innyh graczy swojego teamu do pomocy (czytaj podsadzania) ... zas do skokow i innych trickow (oasis mur, podsadzanie na radarach etc) mozna uzyc co najwyzej 1 osoby czyli 1 podsadza 2 skacze ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi