IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> wredny admin & lagi
DS||GUREK
post 0:18, 29 07 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2287

wiec tak mam DSL 512 podzielone na 11 osob tak ze kazdy ma staly podzielony transfer ok 50kb/s wszystko jest niby ok pingi 40-70 dopuki nikt nie zacznie sciagac wystarczy ze 1 os zacznie cos ssac i juz lagi. prosze blagam a tu lipa a widze ze przewaznie admin ciagnie dniami i nocami wiec mu pisze zeby tyle nie sciagal mowie ze zalatwie co chce [filmy gry muza] a on przestanie na chwile i znowu sciaga ostatnio mi kumpel mowil ze ten DSL jest zle ustawiony ze powinien miec kazdy staly transfer [taki mamy] i niezaleznie od tego czy ktos sciaga powinienem miec dobre pingi powiedzcie mi czy to prawda gadalem mu tez zeby zablokowac sciaganie od18 -24 no ale gdzie tam on na takie cos nie pujdze nagadal mi tylko ze ja mam tylko zastrzezenia do niego i ze marudze Pytam sie was moze macie jakies szersze pojecie co do DSLa czy idzie cos z tym zrobic wiem ze mam routera i switha a jak co to poradzcie cos innego -int radiowy ? neo? [nie mam tel stacjonarnego] Wiem ze ten temat byl poruszany ze 100x ale to jest szczegulny przypadek sad.gif DZIEKI z GÓRY
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DS||GUREK
post 16:14, 2 08 2004
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2287

SWITCH caly tamten temat przeczytalem i wyczytalem tam ze kolo ma cudowny program tongue.gif dzieki ktoremu bloknie sciaganie i beda dobre pingi napisalem zeby mi go przeslali to moze byc dla mnie ratunet admin ciemny to sie nie powinien kapnac laugh.gif a mu wala zrobie za te wszystkie lagi przez pol roku ja mu dam ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi