IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Rites of War, Kodeks - czy jest czy go nie ma ?
LOKI 65t
post 0:12, 15 10 2003
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Sporo sie mowi o lamerstwie i zawsze jest spor :
strona A ) koles co ty [...] wyprawiasz to jest lamerstwo nie z tej ziemi zeby [ wstaw lamerstwo ]
strona B ) pajacu naucz sie grac - dopoki to nie jest [wstaw jescze wieksze lamerstwo] to nie masz co geby otwierac

Dlatego sprobujmy podyskutowac co własciwie sam bys zrobil a gdzie zachowalbys umiar :

np. Battery - naloty na na przedpolu rampy czy tez najglebiej jak sie da ? ( wlacznie z karabinem na plazy )
Fuel Dump - naloty na okolice mostu czy takze na trasie kolo domku-spawna Allies
(tera moje ulubione) Rhine Bridge - stawianie dynamitu pod mostem - ok czy przegiecie ?

Podawajcie wlasne przyklady.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LOKI 65t
post 17:35, 15 10 2003
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Alez ja jestem doskonale swiadom ze praktycznie na wszystko jest sposob i owszem - pomimo hekatomb ofiar na battery i tak alianci czesto wygrywaja.

Chodzi mi o to ze po stronie axis moze grac byle jaka druzyna a u aliantow musi byc pelne zgranie. Ze w porownaniu margines bledu u axis jest znacznie znacznie mniejszy niz u allies.
Nie mam tez na mysli dawanie fory przeciwnikowi.

Ja osobiscie tez stawialem dynamit pod mostem. Widzialem jak nasi fieldzi walili na battery jak popadnie. I naturalnie zwyciezalismy (bo stosowalismy patrole o czym czesto szwabichy zapominaja rolleyes.gif ). Ale musze przyznac ze satysfakcje mialem z tego niewielka. A juz wogole wkurzalo mnie jak taki nasz field mial sie pod koniec za boga majac 1000 xpa. Mnie to po prostu nie imponowalo. Wydaje mi sie po prostu ze na niektorych planszach balans jest na tyle mocno zaburzony na niekorzysc allies ze jak lojty wala na maxa to gra traci kompletnie urok - nawet po stronie axisu. dry.gif

Ciekawe jak wygladalaby rozrywka gdyby arta dalo sie rzucac tylko na np czolg. Wowczas alternatywa to nalot a na to field musialby opuscic cieple posadki na poczatku fuel dumpu i nawet zaczac biegac. Pewnikiem zbulwersowanych bylaby cala rzesza. laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi