IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> entity wordlspawn
FranekDolas
post 10:59, 7 07 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2248

entity wordlspawn ... no wlasnie , z tym mam pewien problem . O ile wczesniej stosujac sie do wskazowek z tutoriali udawalo mi sie odpalic mapki jakie probowalem zrobic , o tyle teraz nie jest to mozliwe ... Radiant przy probie opisania entity wordlspawn informuje , ze nie moze tego zrobic ... do rzeczy : w jaki sposob opisac wartosci mapcoordsmins i mapcoordsmaxs , czy zaleza one od wiekosci calej mapki ??? jesli tak to ktore wartosci brac pod uwage ??? co traktowac jako mins , a co jako maxs ???? ... bo proba stworzenia malego bruscha , tak jak to opisano w tutorialu konczy sie tym samym ... you must have a selected brusch to create a entity ... wiec wybieram robie go i wybieram ... a potem czytam Can't create an entity with wordlspawn ... nie wiem czy cos pokickalem w ustawieniach ??? wiec , jakie powinny byc ustawienia samego radianta ... poza tymi o ktorych juz napisano ... i jeszcze jedno ... Easy gen ... po zrobieniu czegokolwiek , wyeksportowaniu , otwarciu w radiancie , wszystkich opisanych czynoosciach , przy eksportowaniu do pliku bsp ... wyskakuje mi na czerwono cos w stylu ... nie moge zaladowac ... nazwa.pcx ... ktos poradzi co mam zrobic ??? poza reinstalacja systemu ??? ;-)
pozdrawiam i sie klanaim .
Franek Dolas
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Hulk
post 15:40, 18 08 2004
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2575

No to już wiem jaki popełniałem błąd! Nie łączyłem spawnów z objectivami.
To chyba pomoże.

A ładowanie mapy.... pamięci mam chyba dosc - mapki mozna zimportowac.
To się dzieję przez moją płytę główną. Niby ASUS ale stary. Chociaż tym nie muszę się martwić bo zmieniam kompa.

Goldrush też się nie odpala.

Dzienx za pomoc! wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi