IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ligamiast, czyli kłaść lache czy nie?
Kapral_Dud
post 0:48, 22 07 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 436

Wiem że topic nie tu. Prosze tylko o jego nie przenoszenie. inaczej nie widze szansy zeby dostrzegł ktoś ten projekt. Tak się zachwycaliście a totalnie to zlaliście. Ja chce to zrobić wiec prosze was ludzie - looknijcie do tego cb założcie ten klan-miasto i dopiszcie do cupa... zapisy trwaja do 15 sierpnia. Dziwie sie Mitosowi jak mu sie k#!@a udało to wszystko zrobić.... ale wiem chyba gdzie leży przyczyna... no coż... bedziecie kiedyś o coś prosić... kkthxbye
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 17:45, 25 09 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ohmy.gif

Mi sie ogolnie inicjatywa zrobienia ligi miast bardzo podobala, aczkolwiek byla skazana na porazke.. dlaczego ?
Bo inicjatywa jednego czlowieka to za malo... Doceniam wklad Kaprala, ale sam raczej nie mial szans przebic sie z tym pomyslem.
Ja mieszkam wprawdzie w 150 tys miescie (Płock) ale playerow z mojego miasta znam dwoch i raczej nie mialbym szans na skompletowanie teamu, jak zreszta wiele miast.
Ja raczej widzialem ten pomysl inaczej, nie liga miast a liga wojewodztw/regionow
Wtedy Kapral jako glowny sup, wybiera z kazdego wojewodztwa osobe (kapitana), kapitan musi byc na tyle odpowiedzialny ze bedzie mial czas na skompletowaniu teamu + zalatwienie spraw organizacyjnych, wtedy bylyby wieksze szanse na to przedsiewziecie.
A tak? Kapral sie postaral, pozalatwial all, zalatwil wsio w cb i co wyszlo z tego? wc@#! miast sie pozglaszalo i koniec... Jeden czlowiek raczej nie byl w stanie siedziec przy kompie 24h wiec pomysl nie wypalil. Napewno nie jest to wina kaprala... bo staral sie jak molg.. zawiedli ludzie ktorzy tworzyli teamy z miast
Pamietam ze na poczatku tego przedsiewziecia wszystko bylo zapiete na ostatni guzik, ale pozniej okazalo sie ze nic z tego nie bedzie.

Ja nie angazowalem sie w zaden team ale sledzilem losy tej calej idei.. Szkoda ze nie wypalilo, ale mozna by nad tym jeszcze pomyslec.. tylko zalezalo by zebrac kilku chetnych ludzi ktyorzy by z tym wszystkim pomogli

Co do sceny zdupy to czesciowo sie z blinkiem zgadzam... 80% ludzi z naszej sceny to albo nieodpowiedzialna banda gowniarzy ze slomianym zapalem, albo warzywa ktore graja na ffa i nabijaja tysiace xp, taka jest prawda niestety.
Ludzie ktorzy chca cos zrobic dla sceny albo nie ryzykuja bo wiedza ze ich pomysl nie wypali, albo ryzykuja po czym zostaja zniecheceni przez scene bo ludzie sobie olewaja.
Przykladem dupnosci naszej sceny moze byc brak jakiejkolwiek Polskiej ligi (cGc byl wyjatek - ale to turniej z LAN'em nie liga)

Kapral jest wc@#! ludzi ktorzy ci pomoga jesli zechcesz (np ja tongue.gif) ale musisz ich sam znalezc :>
Scena nie jest jeszcze tak bardzo zdupy, bo zawsze sa osoby chetne z pomyslami, tylko sami nic nie zdzialaja... zeby cos zrobic nalezy to zrobic razem ohmy.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi