15:03, 23 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 23-09-2004 Nr użytkownika: 2867 |
Witam na tym forum
Otóż, mam problem z mapką. W Radiancie jak tworze bryłe i chce to zmienić na entinity worldspawn, to wyskakuje mi błąd, że tego brusha nie da się zamienić na entinity worldspawn... teoretycznie sobie z tym poradziłem, bo kiedy naciskam N to mam właściwości worldspawna (własne). Nie wiem czy to tak ma być czy nie Pozatym po kompilacji mapy nie ma zadnych błędów itp., ale jak wchodze do ET, uruchamiam konsolke, wpisuje: /sv_pure 0 /g_gametype 2 /devmap gestapo_ctf To mapa ię wczytuje. Kiedy dochodzi do pełnego paska LOADING'u nagle wyrzuca mnie do głównego menu i pisze: SERVER DISCONNECTED FOR UNKNOWN REASON Czy możecie powiedzieć co robie źle, albo co mam zrobić, żeby mapka ruszyła ;( ? Z góry dziękuje. |
|
|
|
![]() |
17:37, 15 11 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 7-11-2004 Nr użytkownika: 3167 |
Hmmm... GeStaPo jescze pamiętam
Spróbuj wogóle założyć serwer na obojętnej mapce, jeśli będzie nadal występował błąd spróbuj założyć serwer na etmain/etpro lub zmień rodzaj serwera np. an Internet, LAN lub No. A jak to nie działa to przeinstaluj ET, albo wyślij mi tę mapkę |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |