IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Radiant = Problemo, Problem z kompilowaniem mapki i spawn po
PolishSnajper
post 18:43, 24 11 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3290

Pisze mojego pierwszego posta. I mam od razu pytanie na ktore nikt mi ne chce odpowiedziec mam nadzieje ze tu bedzie inaczej biggrin.gif , a mianowicie w radiancie daje Bsp konwertuje przykładową mapke w moim wypadku jest to zwykly szescian . Nie wystapily zadne blendy, (do czasu) gdy uruchomilem ET pojawil mi sie napis, ze podlancza...czekam te ok 5min a tu ze nie moze znalezc spawn pointow... holera (krzyknolem) a cuz to jest i gdzie to trzeba uzyc [mam juz 4 wlaczone team_CTF_redspawn i team_CTF_bluespawn (czy to o to chodzi?).

HELP PLEASE HELP DON'T KILL MY END MY DINOSAUR
sad.gif (miejcie serce i zlitujcie się nad kims w potrzebie i pomuzcie nawet odrobinke).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PolishSnajper
post 21:22, 27 11 2004
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3290

Dzieeki za rady ale ja juz mam info_limbo_camera i info_notnull zrobilem to niedawno. Ale i tak mi nie działa przy ładowaniu się gra zawiesza. A do info_limbo_camera napisałem w kay objection, a w tamtym drugim okienku 0
. mad.gif i podczas wczytywania sie zawiesza i pisze: "Info_limbo_camera with no target" przecież wpisałem chyba tam jako punkt object i zero 0 (partrz wyżej) eeeee kicha.... sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi