IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Geje i lezbijki, j.w. ^^^^(Bedzie ban:D:D )
Zduneq
post 20:23, 12 12 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Do rozpoczecia tego tematu zainspirowala mnie seria tematow Świętego, oraz program w tv ktory ogladalem miedzy 0:00 a 1:00. biggrin.gif
Jaki jest Wasz stosunek do gejów i lezbijek??? Tylko bez tekstow typu "pedala smierc", tu prosze o szczegolna uwage modow.

Moja kolej.Otoz mi geje i lezbijki nie przeszkadzaja wogole, no moze prawie, w(slowa na k)ia mnie sposob ubierania sie geji, za bardzo chca sie rzucac w oczy, a potem sie dziwia ze dresy wiedza ze oni to oni i zaczyna sie sztacheta party biggrin.gif laugh.gif Jestem za legalizacja zwiazkow homoseksualnych, ale dziecia w tych zwiazkach mowie NIE, bo takie dzieciaki beda mialy przechalapane....
Btw, jeszcze maja równe prawa, i niech onie walcza!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 8:15, 14 12 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

czytałem pierwsze linijki każdego postu i musze stwierdzić, że mam dość

powiem tylko że pedalstwo to nie choroba, zaś chorobą jest homofobia i to wy powinniście się leczyć :X a to że jest teraz moda na "inną orientację" to co innego, ale udawanych gejów to chyba do gazu :X

poprostu, to tak jak z żydami nie można ich rozpatrywac jako wszystkich w końcu każdy żyd to osobna jednostka, trzymają się razem bo ich do tego zmusiła sytuacja jaka zaistniała na świcie wcześniej (i jaka istnieje teraz)

to że pedeły się narzucają, to wina tylko takich homofobów, przez to muszą się ich bać i próbować w każdy inny sposób się ze soba porozumiewać, a jak inaczej jak nie przez telewizje ? to w końcu najsilniejsza broń, największe siła przekazu.

wiecie czego boji się homofob, żydofob (aka antysemita) - przedewszystkim tego że sam mógłby odkryć w sobie coś z żyda / pedała, a już najbardziej tego że mógłby nim być. wiecie kto nabardziej chciał tępić żydów i skazywac ich na jak największe katusze ? wysoko postawieni żydzi, którzy się tego wstydzili ...

zresztą na c@#! ja to pisze, w polsce by trza zmienić wszystko od podstaw jeśli chodzi o wychowanie, o to się robi śmieszne
CYTAT
olerancja ? co to wogole jest tolerancja ? Kazdy powinien byc tolerancyjny ?
Czy dla czlowieka ktory zabije twoja rodzine bedziesz tolerancyjny i mu wybaczysz bo jest chory psychicznie ? pedofilia to tez choroba(podobno), wybaczajmy pedofilom, bo sa chorzy a to ze gwalca nasze dzieci jest nie ich wina ?

sory musialem tranx, powiedz mi czy gej zabił Ci rodzinę i dzieci ?? i czy zrobili to wszyscy geje na raz, tak a by za to ich nienawidzić ?
czy gdyby Twój brat był m@!dercą, to chciałbyś aby wszyscy mówili na rodzinę "tranxów" że są m@!dercami ? to jets z dupy przykład, tak jak prawie wszystkie inne niestety sad.gif

CYTAT
Ja traktuje homoseksualizm jako spaczenie, chorobe, ktora nalezaloby zniszczyc... a co sie robi ? idzie sie w strone legalizacji "zwiazkow partnerskich".. co dalej ? adopcja dla pedalow, moze koscielny dla pedalow ?

i tu tkwi problem, bo widzisz to nie choroba, z tym się rodzimy, na dodatek nie tak jak z upośledzeniem czy bez nogi, tu człowiek funkcjonuje jak najbardziej prawidłowo. powiedz mi jak Ty to chcesz zniszczyć ? zabić bo są "pod ludźmi" ??
zabij wszystkie dzieci z domów dziecka - nie mają rodziców więc są inni, zabij wszytskich autystycznych, upośledzonych lekko i umiarkowanie - są inni.

co by było (jakby mnie nie było :X) gdyby wysłano Cię do miejsca gdzie tylko kilkunastu męszczyzn kocha kobiety, a reszta jest homo ?? pożyłbyś tam kilkadziesiąt lat, i widział (nawet czuł) jak dostajesz w(słowo na p) na każdym kroku bo jesteś inny. widziałbyś jak Cię tępią i sie śmieją, bo wolisz kobiety, traktowali by Cię jako chorego, spacznego "co on widzi w kobietach ??". zrozum , ze fajnie być ze stroną większości, ale to nie większość ma racje

CYTAT
Na swiecie jest za duzo tolerancji.. to dzieki niej caly ten zdupy ruch pedalow poglebia spaczenie naszego spoleczenstwa... gdybysmy wieszali ich/je na drzewach za jaja/cycki napewno by tyle sie o tym nie mowilo i nie bylo by tylu homoseksualistow.

to już idzie na leczenie :X

btw najlepiej co smakuje ?? owoc zakazany - parzyli by sie dniami i nocami, spotykali w tajnych klubach, wiesz dlaczego pedalstwo stało się mdone ?? bo jest undergarndowe - na topie

i k#!@a przestańcie z tymi pedofilami do to jets smieszne

pedofil dziecko GWALCI, myslisz ze te kilku/klilkunasto letnie dzieci chcą być gwałcone ?? koleś ma przewage fizyczna i psychiczą przez co jest to zwykły gwałt - pedofila to dział przestępstwa i to perfidnego jak mało innych

za to pedały się ze sobą kochają - im to sprawia przyjemnośc i chcą tego obydwoje - i naprawde skonczcie z tym "agumentem" bo żałośc bierze

jak widać nie tylko on traktuje pedałów jak ludzi, a to chyba nie jest coś co zakrawa u was na "tępnienie" bo tak ? bo pwiedzmy sobie szczerze wasze argumenty zazwyczaj obalone w prosty sposób (nie mówie że przezemnie mam dopiero 16 lat :X) zostawiają was z jedną odpowiedzią - tak zostałem wychowany

pozdro w swoich przekonaniach szanuje wasze zdania póki kończy sie ono na gadaniu - jeśli macie zamiar przejśc do działania to bynajmniej nie szanuje ani was, ani tego co mówicie

kkthxbye
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Zduneq   Geje i lezbijki   20:23, 12 12 2004
D!z3l   Co do lesb to jeszcze wporzo, poliżą się troch...   22:11, 12 12 2004
blacktyger   lesbijki mnie podniecaja, a pedały nie przeszkadz...   12:47, 13 12 2004
Swiety   Tyle się teraz mówi o tolerancji itd. Ja to wale...   14:51, 13 12 2004
Rafal_Pila   Sexy lesbians RULEZ Widok 2 blond "kociak...   14:56, 13 12 2004
egzystor   W tym przypadku nie jestem zbyt tolerancyjny, po p...   15:10, 13 12 2004
tranx-san   imo zgadzam sie ze swietym niby mamy tolerancje, ...   15:29, 13 12 2004
falubaz   jak k#!@a legalizuja homoniewiadomo to k#...   16:27, 13 12 2004
Zduneq   O KUZWA!!!!!Myslalem ze troch...   19:23, 13 12 2004
falubaz   CYTAT A czym wam geje sie tak zasluzyli??? tym ze...   19:45, 13 12 2004
D!z3l   CYTAT .S.Co oni Wam zrobili??Czym zalezli za skore...   22:12, 13 12 2004
tranx-san   muahahaha owned kazdy argument moze byc kontr-arg...   6:17, 14 12 2004
blacktyger   czytałem pierwsze linijki każdego postu i musze ...   8:15, 14 12 2004
Zduneq   Black Tyger, podziwiam dlogosc posta(przewaznie sp...   11:01, 14 12 2004
D!z3l   CYTAT Kochaj blizniego swego jak siebie samego Te...   11:19, 14 12 2004
egzystor   CYTAT co by było (jakby mnie nie było :X) gdyby ...   11:22, 14 12 2004
Evingolis   Na początek, jestem heteroseksualny w każdym cal...   15:21, 14 12 2004
ymma   Nie miałam się wtrącać, z dupy to temat wałko...   16:35, 14 12 2004
egzystor   Evingolis napisał: CYTAT Gdybanie? Jak to kur......   17:07, 14 12 2004
tranx-san   black ty to kur.wa filozofem zostan Widze ze zar...   17:10, 14 12 2004
Kiler   Po 1 jestem za lesbijkami na TAk,poliża się tak ...   19:04, 14 12 2004
Evingolis   - Egzystor Ja mówię, że teoria to nic złego. ...   20:12, 14 12 2004
falubaz   nie piszcie jeszcze raz smth like that: o ciemnogr...   20:15, 14 12 2004
egzystor   Evingolis, hej, jak już powiedziałem mnie homose...   20:42, 14 12 2004
Evingolis   -Falubaz 1. "nie piszcie jeszcze raz smth lik...   20:52, 14 12 2004
Yankee   Mi się zdaje, że mimo wszystko powinna być tole...   20:53, 14 12 2004
blacktyger   yy leczenie homoseksualizmu ?? dlaczego mam leczy...   21:36, 14 12 2004
falubaz   ogolnie:wiedzialem ze tak bedzie. i tak mnie nie z...   0:39, 15 12 2004
gp|kleryk   Amerykanie przeprowadzili kiedys tam badania nad l...   1:41, 15 12 2004
tranx-san   wszyscy jestescie >all podziwiam was!...   5:26, 15 12 2004
blacktyger   haha ! czyli kolejny flejm z moim udziałem za...   8:22, 15 12 2004
Zduneq   Imo ja mam cos jeszcze do doadania ale nie teraz b...   11:24, 15 12 2004
Shynshylla   Powiem tyle tylko - jak mechanik samochodowy - TŁ...   18:55, 16 12 2004
falubaz   no i c@#! musze odpowiedziec. zeznawac to moge...   20:59, 16 12 2004
tranx-san   falub, szynszyl gg black na prezydenta reszta ge...   4:15, 17 12 2004
Swiety   Padło tutaj zdanie - Jakby poczuła się heterese...   22:34, 17 12 2004
LouCypher   Black - niezła lektura, aż szok że nie wziąłe...   20:40, 18 12 2004
Evingolis   @Święty i All "Tak samo jest z pedałami. ...   22:21, 18 12 2004

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi