7:06, 21 12 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Przegladam sobie wlasnie forum i mi sie nudzi.. nie ma co robic.. jest godzina 5:35 czasu sr europejskiego, spac mi sie imo nie chce (jeszcze) moze za jakies 40-50 min, wiec postanowilem (zachecony konkursem swietego) napisac jakis zdupy topic.
Po wielu przemysleniach doszedlem do dalekoidacych wnioskow, ze nie mam o czym napisac, bo wszystko zostalo juz napisane.. wiec chyba bede lal wode, jak zwykle zreszta... Odkad gram w wolfa to cierpie na bezsennosc, wraz z moim klanem gramy wieczorami patrz zaczynami treny o 23.00 poniewaz to juz dorosli ludzie i ciezko pracuja w dzien aby moc sie relaksowac w nocy... wiec tak sobie gramy czasami do 1wszej, czasami do 3ciej, a nawet 5tej... Przestawilem sie na nocny tryb zycia i odsypianie w dzien, co ma katastroficzne skutki dla mojego organizmu... i teraz pytanie do Was drodzy forumowicze wspanialego boarda et.pl Czy ktos z Was tez przezucil sie na nocny tryb zycia ? Jak sie wam z tym zyje ? Odsypianie w dzien, bo czlowiek w nocy sie nie polozy... Wlasnie widze, ze swiety tez atakuje teraz forum.. to oznacza ze on tez nie spi w nocy tylko zachowuje sie podobnie do mnie... Mam prosbe do tych ktorzy beda to czytac i dotrwaja do konca, aby sie ujawnili.. Ci co zyja nocnym trybem, ci co nie klada sie wczesniej spac niz o 3ciej-4tej a nawet dluzej, ci co zarywaja nocki, zeby sobie pograc czy poogladac filmy czy nawet pomasturbowac sie w zaciszu swojego pokoju, lub tez domu o ile mieszkaja sami lub z zona/mezem/kochanka/kochankiem Nastepna sprawa to samo granie... Czemu jestesmy tacy po!@#ani i tracimy cenne godziny z naszego zycia grajac w ta z!@#ana gre, lub winne gry? Zamiast sie wyspac, cos porobic pozytecznego ? Ktos mi odpowie na to pytanie ? Przeciez mozna robic tyle rzeczy naraz... ale my gramy, napier.dalamy ostro po co ? zeby byc na wyzszych lokatach w cb pl, czy moze zeby poprawiac swojego ksilla, a moze poprostu jestesmy tak z!@#ani i nie mozemy sobie ulozyc normalnego zycia bez gier.... A moze jeszcze inaczej.. moze droga ktora wybieramy, jest poprostu ucieczka od szarej rzeczywistosci otaczajacego nas swiata ? Dzieki temu, ze zakladamy sluchawki, odpalamy tsa gramy z kumplami clan wars czy ffa zapominami o troskach codziennego zycia ? Piszac to dochodze do wnioskow ze swiat jest z!@#any. ku.rwa co ja pierd.ole, przeciez do takich wnioskow mozna dojsc po 5 min ogladania wiadomosci w tv. O wlasnie co do tv... meczy mnie bardzo.. ostatnio nawet na 5 min telewizora nie wlaczam, bo nie to wszystko juz wkur.wia.. ciagle jakies afery polityczne w sluzbie zdrowia, jakies wojny zdupy o rope, sam syf... Jak widze tych wszystkich pseudo-politykow, ktorzy napier.dalaja ciagle jakies zdupy afery to rzygac mi sie chce... Kiedys z przyjemnoscia ogladalem mecze Cl w telewizji a teraz? jakos mnie to juz nie bawi.. jedynie jak gra Polska repra ktora btw ssie to ogladam, ba nawet z szalikiem w barwach bialo-czerwonych.. co jak co, ale kocham ten z!@#any kraj pomimo wszystkiego. Nawiazujac do tematu czyli do z!@#alnosci zycia, ostatnio zaczeli zamykac torrenta... jedyny program ktory umozliwial mi szybkie sciaganie... kazaa od dawna ssie, dc++ no slots jak zwykle, e-mule zamula jak ch.uj.. byl tylko torrent.. a teraz ? www.suprnova.org is down, torrentbits is down, youceff.torrents is down.. kur.wa skad ja mam sciagac rzeczy ktore umozliwiaja mi normalne funkcjonowanie w tym spoleczenstwie.. przeciez jak ja nie obejrze raz na tydzien dobrego filmu, ch.uj ze produkcji zdupy amerykanskiej to chyba wyjde na ulice z nozem i zrobie czystki jak w oswiecimiu... W dodatku zdupy fajki mi sie koncza... a pale jak smok ymmy w avatarze.. druga dzisiejsza paczka Goldenow poszla sie !@#.ac... i znowu tyle kasy w ch.uj poszlo... zamiast sobie kupic cos do jedzenia to wydalem 10 zl na szlugi ktorych nie mam, bo wypalilem... po c@#! palimy fajki ? po ch.uj sie truc i wydawac na to w dodatku ciezko zarobione nasze pieniadze ? BEZSENS KU.RWA Dobrze ze chociaz mam jako-taka prace i moge zarobic troche grosza... Wy mlodzi nawet nie macie pojecia jak teraz ku.rwa ciezko robote znalezc... czlowiek taki jak ja, studiujacy po maturze jak znajdzie prace to jest cud... Wogole rynek pracy sux, w malych miastach sux x2 a w jeszcze mniejszych sux x4 Pamietam za czasow mlodosci moich starych to konczylo sie zawodowke i praca byla, byly pieniadze.. szkoda tylko ze kazdy mial kase ale nie mogl nic kupic ^^, ale przynajmniej lkudzie nie siedzieli w domach, a cor robili.. cos pozytecznego i w jakis sposob realizowali sie zawodowo... kapitalizm mial byc pro, a wyszla z tego c@#!.nia Tak sobie patrze ile napisalem i jestem ciekaw czy ktos to wogole przeczyta.. a moze kazdy oleje tego topika i pusci go razem ze swoim codziennym, porannym cieplym moczem.. w sumie zwisa mnie to, mozecie ludzie czytac i smiac sie z biednego, przytloczonego szarym zyciem czlowieka... Nadchodza swieta... wportfelu mniej kasy, jak co roku, wszyscy narzekaja... Czy nie zastanawialiscie sie kiedys, ze jakby ewolucja ludzka nie poszla do przodu i wszyscy zylibysmy w epoce kamienia lupanego nie byloby nam lepiej ? Nie byloby codziennych zmartwien a jedynym naszym celem byloby isc na polowanie, zjesc cos, przedluzyc gatunek i spac ? moze to i malo interesujace ale nasza perspektywa zyciowa nie jest wcale lepsza.. bo co ? Bo musimy harowac po 10h zeby miec co zjesc, a jakbysmy polowali na zwierzyne to bysmy mieli wiecej wolnego czasu... w dodatku nie byloby dylematow zwiazanych z pieniedzmi.. nie zastanawialibysmy sie czy za pensje zrobic upgrade kompa czy odlozyc kase na wymarzony samochod - jakis sprowadzony z zachodu opel czy inny szit, bo tani. zycie bez zmiartwien byloby pro i wszyscy by byli uber high skilled, a tak to wiekszosc z nas nie ma kasy, pracy nawet milosci i zyjemy sobie jak jakies low-skillowate warzywa na pustkowiu :< Jestem tez ciekaw czy jestescie ludzmi wierzacymi, praktykujacymi? Czy moze wiekszosc z was udaje przed innymi ze wierzy w Boga aby pbciachu nie bylo ? tak tak chodze do kosciola, jestem wierzacy, ale tak naprawde caly katolicyzm mam w dupie Ja nie udaje, jestem ateista, nie chodze do kosciola, nie modle sie, nie daje datkow na kosciol, szanuje papieza jako polaka ale nie jako duchownego. Toleruje kosciol ale nie identyfikuje sie z nim.. A wy ? Wiem, ze zadaje glupei pytania, ale chcialbym was troche lepiej poznac, wkoncu spedzilem na tym forum juz ponad rok, piszac bzdury, czasami cos madrego, ale glownie bzdury... Szanuje wiekszosc z Was uzytkownikow tego forum, natomiast nie oczekuje szacunku wzajemnego.. mozecie mnie nie kochac, mieszac mnie z blotem i tak w ch.uju to mam... To dlaczego sie wypytuje was o jakies rzeczy ? Bo do wiekszosci z was sie w sumie przyzwyczailem jak ktos by mi tego boarda tak z dnia na dzien skasowal to smutno by mi bylo... tesknil bym za faqiem swietego, za spamem i madrymi slowami blacka, za ironicznymi wypowiedziami faluba, za ciezkim jak dla mnei prostego czlowieka jezykiem dankana, za rozbawiajacymi mnie do lez tekstami warzyw z pro ffa kampani 10000map + xpsave i na koncu za bardzo elokwentnymi wypowiedziami ymmy... troche sie rozczulilem imo... ale c@#!, polubilem was Bede juz konczyl chyba tego mojego zdupy posta bo juz 6:00 na clocku, i robie sie spiacy... Dzisiaj znowu wstane przed 10 i bede pozniej odsypial po pracy :/ ale ch.uj taki moj los. Mam nadzieje ze nie olejecie tak do konca mojego posta.. i odpiszecie mi na moje pytania zawarte w tym zdupy tekscie.. bo w sumie nie po to tracilem czas zeby to kazdy olal, licze na jakis odzew blacka, swietego, ymmy, moich ulubionych textwriterow z forum et.pl to by bylo na tyle... cu in real world :X |
|
|
|
![]() |
11:21, 21 12 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
tranx-san, heh, że tez Cie naszło na takie z dupy przemyślenia ;) No dobra, mnie takie nachodzą średnio 54 razy na dzień, w tych momentach, kiedy nie myslę o seksie i żarciu ;)
I mam podobne wnioski, że ten pieprzony system jest do dupy, a te drobne przyjemności jak np. pogiercowanie w wolfa, czy coś innego podobnego są nieodzownym filtrem bezpieczeństwa, żeby nam żyła nie poszła. Czas k#!@a w każdej chwili niemiłosiernie ucieka przez palce, a najlepsze chwile swojego zycia muszę spędzać w jakimś zasranym miejscu i harować na chleb, zamiast k#!@a cieszyć się życiem biegając gdzieś po jakimś lesie za zającami, czy innymi sarenkami co by je schrupać wieczorem przy ognisku. Ech uciec do lasu... A jedyne chwile szczęścia i radości to wieczór spędzony z żoną przy jakimś dobrym winku (bo ja kocham swoją żonę!) i godzinka cięcia w wolfa... A kiedy myślisz o tym wszystkim, to k#!@a wpadasz w jakąś pieprzoną traume, rozpacz i apatię jak c@#!. Żeby jakoś cieszyć się tym życiem, trzeba by ustrzelić jakąś szóstkę w lotku... a to raczej mało prawdopodobne... Co do Twoich pytań, to w Boga nie wierzę, bo nie chcę na razie, jak już mówiłem tak jest trudniej. Po śmierci nie ma nic, więc tych kilka mrugnięć oczami trzeba wykorzystać jak najlepiej się da. Stąd tak bardzo żal mi każdej chwili czasu, który tracę na robienie czegoś, czego wcale tak naprawdę nie chcę... ale tak trzeba, bo taki jest system... Nie wierzę zatem i nie praktykuję, ale wiem, że kiedyś uwierzę i będę praktykował... jak będę prowadził dzieciaki do kościoła (jeszcze nie mam). A tak bdw, jestem tutaj krótko i być może krótko zabawię... ale miło jest poznać świadomych ludzi. I szanuję Cię, ale pewnie Ci to zwisa. |
|
|
|
tranx-san przemyslenia zyciowe 7:06, 21 12 2004
blacktyger Nie zawiodę Cię, jako i Ty nie zawiodłeś mnie ... 8:31, 21 12 2004
blacktyger => egzystor zlukałem Twoją "strone... 13:38, 21 12 2004
egzystor Blacktyger, co Ty gadasz? Ja przygnębiający i sm... 15:01, 21 12 2004
tranx-san *bump*
tyle sie z blackiem napisalismy i kazdy to... 8:26, 27 02 2005
conish To teraz ja;]
TV=> nawet nie mam w domu. Nie o... 10:38, 27 02 2005
D!z3l tranx-san napisano 9:26, 27 02 2005