IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> linux i punkbuster, ./cheaters
Ciocia k Rysia
post 18:46, 7 03 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 397

siema biggrin.gif
jest taki kwas.. od kad mam jajko 2.6.x po polaczenu z serwerem i wpisaniu komendy ./cheaters tenze serwer uprzejmie informuje mnie ze jestem cheater.. qfa!
na windzie nie mam zadnych z tym zwiazanych problemow... a an linuxie dupa.... jestem cziter i juz... =\ przeinstalowalem juz chyba ze 3 razy... kasowalem.... odpalalem jako rozni uzytkownicy... update'owalem punkbustera... jakies cvary zmienialem... komedia... nic nie skutkuje.... wczesniej jak byly jakies problem np z sterami grafy.... to przynajmniej mialem jakies komunikaty... a tu cziter i ..uj , zadnego wraninga... nic... @%%@$%@#

slackware 10.1 , krnl 2.6.10, xorg 6.8 + stery ati 8.10.19

ps. moze to o stery chodzi bo nowe zapodalem.... pomieszam...

jak ktos ma jakies sugestie... to bardzo mile widziane....

pozdrawiam ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
besti
post 14:13, 10 03 2005
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 857

Miałem ten sam problem. Wpisz w konsoli na serwerze na którym pokazuje że jesteś cheaterem /cheaters + swoj nik i pokaze ci kod chita jesli to bedzie o7z u mnie chyba tak było to wywalasz wszystkie pliki o niedokonczonym sciaganiu z katalogow + wywalasz wszystkie pliki etpro dla innych niż 3.1.9 ( nie mozesz grac juz na serwach z 3.1.0 i nizej ale nie jestes juz cheaterem). U mnie pomoglo. Tez mam najnowsze stery ati 8.10.19 i wszystko jest OK po tych zabiegach, wczesniej lamerzy kikowali mnie ciągle). Aha nie jest to wina PB tylko etpro.

P.S. w sumie to na Linux mozna bez problemu cheatować smile.gif ale gra sie dla przyjemności nie dla ilości headshotów.

Pozdrawiam Marcin
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi