13:37, 7 04 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 26-01-2005 Nr użytkownika: 3636 |
moj sprzet to AMD Sempron 2.0 GHz 2800+,GeForceFX 5200 128mb [shit!],512 DDR RAm ,plyta glowna Gigabyte jakis nie pamietam....
a wiec temat zalozylem bo chce stworzyc config z komendami pod grafike i ustawienia polaczenia a chodzi mi o zmniejszenie pingu i zwiekszeniu wydajnosci ET za czym ida oczywscie FPSy ;] nie znam sie zbytnio na robieniu cfg troche kumpel mi powiedzial ale wciaz jestem zzielony nawet po przeczytaniu forum... narazie moj cfg na ustawienia sieci wyglada tak: /net.cfg //ustawienia sieci // seta Cl_AllowDownload 0 seta Cl_MaxPackets 70 seta Snaps 40 seta Cg_PredictItems 0 seta Rate 25000 // cfg co do grafiki.... /grafika.cfg //ustawienia graficzne // seta R_Mode 6 seta Cg_BrassTime 0 seta Cg_Coronas 0 seta Cg_MarkTime 0 seta Cg_Shadows 0 seta Cg_WolfParticles 0 seta R_SwapInterval 1 seta R_FastSky 1 seta R_MultiTexture 1 seta R_SimpleMipMaps 0 seta R_VertexLight 1 seta R_ColorBits 32 seta R_TextureBits 32 seta R_DepthBits 24 seta r_PicMip 0 seta r_TextureMode GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR seta r_Gamma 3 seta r_MapOverBrightBits 1 seta r_DynamicLight 0 seta r_Lodbias 1 // jest narazie tego nie za wiele bo nie znam sie jak juz mowilem ... jak byscie mogli poradzic jakie wartosci zmienic albo dopisac/usunac jakies komedy to piszcie i dobierzcie jak anjlepsze do mojego sprzetu.... z gory bede wdzieczny.... pozro all...VeR;) |
|
|
|
![]() |
15:34, 7 04 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 223 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Gliwice :] Nr użytkownika: 265 |
Jesteś chyba jakiś niesprawny umysłowo jeżeli myślisz że ludzie Ci zrobią cfg!
To co napisałeś jest wręcz chamskie w stosunku do pracy moderatorów, którzy poradniki na temat komend oraz tematy podobne przekleili, aby każdy mógł szybko i łatwo zrobić sobie cfg. Imo powinieneś się udać do owych tematów i postudiować samemu a nie liczyć na to iż ktoś Ci napisze cfg Oto 2 linki do popularnych topiców: Komendy ogólnie, pytania i podpowiedzi Ustawienia połączenia z serwerem gry Jak stworzyć własny cfg? Poradnik na temat komend konsoli Istenieje jeszcze kilka tematów na temat ustawień PB ale to Ci już pozostawie do znalezienia... Na przyszłość, nie pisz posta pod postem tylko użyj opcji edycji... Pozdrawiam |
|
|
|
VeR Config - jaki najlepszy na mój sprzęt 13:37, 7 04 2005
VeR aha jeszcze jedno!
mam neta z kablowki o ile ... 13:41, 7 04 2005
VeR nie chodzi mi o to zeby ktos mi zrobil cfgie...cho... 15:59, 7 04 2005
Swiety Tak jak kolega wcześniej wspomniał topików na t... 19:27, 7 04 2005
ArmaGedoN No jasne niechce ci sie czytać a cfg ma się zrob... 19:03, 8 04 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |