IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Malo fps, Dobry komp - malo fps - HELP
DymeX
post 15:31, 8 03 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3826

Elo mam problem. Miałem kompa Pentium 4 1.5 Ghz 256 Ram Geforce 2 64 Mb Windows XP i wydaje mi sie ze et chodzilo mi w miare dobrze . Teraz mam komputer Jednoprocesorowy z interfejsem ACPI Intel Celeron CPU 2.00 GHz 256 Ram Windows XP Radeon 9550 ( Directx 9.0 ) ta sama plyta glowna - nie wiem jaka - i et chodzi mi gorzej ( zreszta nie tylko et , inne gry rowniez chodza gorzej niz wczesniej ). Chodzi mi o ilosc fpsow ktore zmniejszyly sie po upgradzie. Teraz podczas duela wyciagam < 15 fps co jest bardzo wkurzajace. Czasem wyskakuje mi tez cos ze System Windows ma za malo pamieci wirtualnej czy cos. Co mam zrobic by et zaczal chodzic normalnie - co wymienic albo co zrobic bo chyba powinienem wyciagac wiecej fps w ET ( Poza walka wyciagam max 90 fps!). Potraktujcie powaznie moj problem bo rozne configi mi nie pomogly a ustawienia fastest w opcjach grafiki tez bardzo niewiele daly. Wymiane czesci potraktujcie jako ostatecznosc! mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dante#
post 15:09, 13 04 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2179

KOD
3,3V = 3,17V

To już wychodzi wyskoko poza norme no i cos napięcie rdzenia procesora masz małe i codagona na taki sprzęt raczej nie polecał bym. Radzę kupić zasilacz a nie męczyć sie z produktem zasilaczopodobnym. No z tego co widze to większość napieć nie mieści się w normie radziłbym pomyśleć nad nową zasilką ponieważ ta może szubko paść.Sporo ryzykujesz korzystając z tego zasilacza mozesz sobie spalić reszte sprzętu. Do tego jeszcze podkręcałeś tym więcej prądu to ciągnie. Mówiąc o zasilce miałem na myśli np: Chieftec
Jest on w miare tani i dobrze trzyma napięcie do tego baaaardzo cichy sam reguluje obroty wentylatora. Zresztą zajrzyj jeszcze tutaj. Myśle ze powinno to rozwiać twoje wątpliwości o odpowiedzieć na inne pytania.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi