19:53, 1 04 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 14 Dołączył: 29-10-2004 Skąd: Z Chełma Nr użytkownika: 3101 |
Po jakiej stronie gracie najczęściej ? Ja kiedyś grałem tylko w Alies ale teraz wyrosłem z tej (jak się okazało) bezsensownej nienawiści do Niemców itp. Teraz gram po wszystkich stronach kiedy tylko zajdzie taka potrzeba.
A tak przy okazji: Nienawiść do Niemców i Żydów np. podczas gry (tak tak spotkałem się z opowiadaniem kawałów o Żydach podczas gry |
|
|
|
![]() |
5:05, 16 04 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
byl taki topic tbh
byl nawet topic czy axis skacza wyzej od allies.. imo tak naprawde nie ma roznicy.. ja wam przekaze moj swiatopoglad na ten temat Jezeli chodzi o FFA wybralbym Axis why? - poniewaz gdy zbierze sie ekipa znajomych i gramy dla funu np 12 map campaign, a jestesmy juz lekko podpici to grajac w axis mozna kontrolowac czas grania oraz bezkarnie nabijac xp,a przeciez o to chodzi na ffa, gra na kille, contest, kto lepszy... dzieki takiej grze mozna np nabijac sobie po kolei kolejne levele... - grajac axisami tez sie fajnie kampi alliesom respa.. np gold.. dajemy alliesom zabrac czolg a pozniej spawnrape jakich malo... 25 minut cisniecia przeciwnika w respe... maja dwa ale tylko niektorzy wiedza ze da sie to zmienic... albo bezkarne bezkarnie patrzec podczas kampy jak alliesi powoli wychodza sfrustrowani z serwera... Jezeli chodzi o CW wybralbym Allies why? - nie ma niczego piekniejszego (poza railem i caenem) jak upokorzyc przeciwnika i wykonac obj w jak najszybszym czasie, o to wkoncu chodzi w tej grze... - pozatym zeby wykonac obj najlepszym sposobem jest: wybic wszystkich, przykampic respa raz lub dwa, niech przeciwnik poczuje kto panuje na serwerze i dopiero wykonac powoli obj - w niektorych przypadkach (np supply, czy gold) mozna nie doprowadzac trucka do konca i dalej bezkarnie niszczyc wroga przy respie... nie ma niczego piekniejszego jak wjazd z mortarem czy tez pfem do respa, ladny blok i nic nie wychodzi zywe... To byl taki podzial na gre powazna i nie powazna.. ale jezeli patrzec na to z perspektywy map, na ktorej kim lepiej mi sie gra to: - oasis - Allies, grajac lojtem, kampienie respa puszkami, grajac engiem wykonywanie obj - gold - Allies - nie ma nic piekniejszego niz dobre dopracowane ataki na zloto przy wyrownanych teamach, walka az milo - railgun - Allies - trzymanie depot yarda przez caly timelimit - battery - Axis - Pf przy rampie, albo rifla z tylu - Fuel - Axis - lojtem bronimy zbiornikow, fajna sprawa - Radar - Allies - dobra takta + spryt = oba radary twoje - SD2 - Allies - rifla w ataku + masa obj do wysadzenia oO Jak mozna przeczytac.. jezeli gram z kumplami na ffa i chce miec fun to wybiore napewno axis.. lecz jezeli gram cws na wiekszosci map... wybiore allies, bo jednak ustawienie lepszego czasu jest o wiele bardziej ekscytujace niz robienie fullholda w obronie ^^ |
|
|
|
Koraxis Alies czy Axis ? 19:53, 1 04 2005
smietan ja wole grac alliesami ale nie z tego wzgledu ze m... 22:44, 9 04 2005
blacktyger nie nie nie i jeszcze raz nie
oasis - allies - ka... 6:34, 16 04 2005
Dante# Ja wole alies ponieważ w ataku jest więcej mozli... 10:17, 16 04 2005
falubaz ja preferuje sovietow.
CYTAT Nienawiść do Niemc... 14:26, 16 04 2005
TgcRap4 Nie lubie specjalnie grac w et i nie ma to dla mni... 19:14, 17 04 2005
ReiL ja wole grac axis na ffa bo nie ma nic piekniejsze... 23:45, 28 04 2005
sebbo w ffa oczywiscie axis
bo w allies sie zrobi szybko... 16:14, 24 06 2005
monitorexx ja obojętnie jak i gdzie grając wole stanowczo a... 21:21, 24 06 2005
Maciej Hmmm zdecydowanie allies (nie lubie bronic co w pr... 19:07, 23 07 2005
Master_Marcin Ja zdecydowanie i tylko Allies . Nie wynika to jed... 21:07, 23 07 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |