15:53, 15 11 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 7-11-2004 Nr użytkownika: 3167 |
1. Jak zrobić tak gdy Alles zbuduję ComandPost'a to będą mogli się w niem respawnować ( tak jak na Battery, Radarach, SupllyDepot))
2. Jak zrobić, trucka i żeby do niego zanośiło się 2 skrzynki z złotem (tak jak na GoldRush'u) i donieść go do trucka i żeby się zatrzymywał na barierach 3. Jak zrobić obiekt konstrukcji tyle żeby odrazu był zbudowany. I gdy się go zniszczy lub się go odbubuje to żeby był głos 4. Jak zrobić tak że jak wysadzę np. działo to żeby się skończyła mapa ( Alles Win lub Axis Win) 5. Gdy jest początek gry to żeby "pojawił" się głos np. Construction ComandPost i coś tam jeszcze. 6. Jak zrobić konstrukcję którą można rozwalić tlko z dynamitu? 7. Jak zrobić przejmowanie flagi i gdy się zniszczy mur to żeby alles mieli flagę na stałe (tak jak na Oasis i SupplyDepot) Wiem że zadaję trudne pytania, ale czy byście mi pomogli |
|
|
|
![]() |
18:24, 26 04 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 24-04-2005 Nr użytkownika: 4158 |
Na skałę (rock) powinieneś nałożyć brusha z teksturą (o ile się nie mylę) common/caulk. A żeby był dźwięk, to po pierwsze musisz go nagrać (koniecznie format .wav!!!) Potem coś tam porobić przy obiekcie po którego zniszczeniu dżwięk się pojawi (nie wiem co dokładnie trzeba zrobić - pogadaj ze Stilomanem), a na końcu wstawić te pliki .wav do odpowiedniego katalogu w swoim pliku .pk3.
|
|
|
|
Bubel Objektywy 15:53, 15 11 2004
Bubel Na I część 3 już mam poprostu w func_construct... 18:20, 15 11 2004
Bubel Gdy postawiłem rock'a to można przez niego p... 16:19, 17 11 2004![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |