IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Smakosz aka "Koljega"
*Mr Grimm*
post 23:48, 20 06 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4478

Piszę ten temat bo muszę się wyżyć po grze z tym sqrwysynem.
Miejsce akcji: serwer ak.leg.pl
Czas akcji: Nowa kampania 6 mapowa
Bohater pozytywny: *Mr Grimm* czyli ja ph34r.gif
Zły sqrwysyn: Smakosz później jako "Koljega"
No więc pogrywałem sobie na tym serwie w spokoju dopóki nie wszedł na niego Smakosz. Przyznaje Był najlepszy w swoim teamie ale praktycznie każdy pojedynek ze mną kończył się dla tego frajera bez skila zejściem. Na początku zaczął mnie wyzywać potem mnie zmutował.... szczena mi opadła ja chcę "need medic" a tu @#!a wafla. Patrze a temu frajerowi ktoś dał uprawnienia. Potem chciałem XP shufle bo teamy były totalnie nierówne (po czym wiadomo dlaczego Smakosz aka "Koljega" miał najwięcej expa w swoim teamie) Punktacja drużyn na pierwszej mapie wyglądała tak Axis 52 Allies 20 więc shufle to konieczność. No więc dopiero gdzieś za 6 votem poszedł shufle. No więc odprężyłęm się i gram dalej wpadam sobie na Smakosza headzik leży suka gram dalej wpadam znowu zabijam go i chwilę później kick z serva. laugh.gif Normalnie spadłem z krzesła. A ci co dali temu frajerowi uprawnienia na ak.leg.pl to totalni idioci albo jego qmple i dlatego ten lamus może banować. Dobra wyżyłem się. Mam nadzieję żę ten n00b to przeczyta. Btw byłem pierwsszy w rangach i expie pewnie dlatego się wkurzył frajer że ktoś może być od niego lepszy.
"Nic to" wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Shynshylla
post 10:20, 22 06 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1333

Oj długo ten gówniany topic o z!@#czej mysli przewodniej tu nie zagości biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi