IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ET nie chce sie wlaczyc, Na linuxie (Mandrake)
Spidi
post 20:38, 19 05 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4294

Mam linuxa od niedawna. Zainstalowałem sobie ET i patcha 2.6. Wlaczam gre, a tutaj taki bajer:
gra wcale się nie włancza. wrecz przeciwnie- powieksza obszar robocczy pulpitu tak, ze wychodzi on poza moj monitor i musze sie wylogowac, aby wszystko wrocilo do normy.
Moze wiecie co mam zrobic?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zduneq
post 11:46, 23 06 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Ehhhh,
besti to chyba po to jest forum zeby mu pomoc!Tak jak robil to parmezan.A nie odsylac tylko do google.Potem sa narzekanie ze forum umiera.Ale doscy o tym.

Jechalem tez jakis czas na Mandarynie 10.1Mialem Et i gralem. biggrin.gif Tylko byla zasadnicza roznica.Ja mam radka9100.Na standardowych sterach grac sie nie dalo bo troche cielo(troche to za malo powiedziane biggrin.gif )
CYTAT
To jest problem z mandrejkiem a nie z ET, ja ci więcej nie bardzo pomoge bo mandraka nie znam, nie pamiętam jak się rpm'a obsługuje, nie wiem jak się tam pakiety dokładnie nazwywają, a to co ci pisałem działa dla większości linuxów.

rpmy obsluguje sie tak jak w innych linuksach(np. w auroxie) czyli rpm i nazwa pliczku.
Bardziej przychylalbym sie do problemuy sterownikow od karty graficznej niz mandaryny(tak jak pisal besti).
Spidi, czy ty aby napewno instalujesz stery do swojej grafiki?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi