8:35, 5 07 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 5-07-2005 Nr użytkownika: 4548 |
Witam!
Chciałbym powitać wszystkich fanów ET tutaj i przekazać od razu pewną informacje która być może Was zainteresuje. Skierowana jest ona do wszystkich ludzi którzy interesują się grami, oraz pojęciem sportów elektronicznych. I którzy to poprzez poświecenie kilku minut chcieli by wspomóc rozwój tego zjawiska. Otóż przygotowałem specjalną ankietę dla gracza! Która ma wybadać dokładnie ten rynek. To czego gracze chcą, czego potrzebują itp. Ankieta jest organizowana przez mój klan, jednak te dane które zostaną wyciągnięte z ankiety nie są mi potrzebne do rozwijania akurat tego projektu. Tylko naprawdę pomoc graczom i rozwinąć tą całą scenę. Te dane w dużej mierze zostaną przekazane po prostu różnym firmom itp. Wypełnienie ankiety powinno zająć powiedzmy 10-15 min. Pytań jest aż 107, ale to dlatego że całość dotyka różnych zagadnień. Dodatkowo wypełniając ta ankietę, każdy ma szanse wygrać nagrody. A mianowicie podkładki SteelPad QCK. ( Wtedy trzeba tylko podać jeszcze login z rejestracji na stronie www.team-sky.pl ). Jednak ankietę można wypełnić także bez tych danych i po prostu nie brać udziału w losowaniu nagród. Wszystko bardzo szczegółowo zostało opisane na frontowej stronie ankiety, a mianowicie tutaj: http://www.team-sky.pl/ankieta/ Tak więc zapraszam wszystkich do rzucenia okiem na to. Naprawdę nie zajmie Wam to dużo czasu, a możecie wesprzeć rozwój, no i wygrać nagrody Pozdro! |
|
|
|
wegi13 zachęcam do wypełnienia ankiety. Sam to zrobiłe... 17:13, 11 07 2005
tranx-san ankiete wypelnilem.. i teraz doszedlem do wniosku ... 3:30, 12 07 2005
evil_lord 107 pytan to przesada....mało osób bedzie chcia�... 9:25, 12 07 2005
blacktyger ja tam klikalem, ale i tak uwazam ze to stracony c... 12:47, 12 07 2005
z0rika no raczej 12:55, 12 07 2005
D!z3l Rzeczywiście troche sporo tych pytań ^^, ale co... 19:35, 12 07 2005
TgcRap4 Ty no jakas kolejna ankieta cs'owcow, jestem j... 20:10, 12 07 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |