IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Inne, pogadalmy o sobie
Mustafer
post 19:32, 30 07 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 2456

pomyslalem ze fajnie by bylo zeby wszyscy powiedzieli cos o sobie!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bo0rak [PL]
post 17:50, 10 07 2005
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4579

Jestem Bo0rak [PL]
Pochodze ze wsi Zadupie w powiecie Rumunskim.
Moja matka Eustachia z domu Knurów jest babcia klozetowa, ale jak mowi w swojej pracy czerpie inspiracje do zycia.
Ojciec moj Wacław Abdullah muhamed Alzahif jest obecnie na rencie chorobowej po tym jak stracil czlonki w konstruujac bombe w przydomowym garazu. Wczesniej pracowal w Wojewodzkiej Stacji Przerabiania Krowiego Gówna Na Olej Napędowy w skrocie: WSPKGO, zakladl mimo ze obiecujacy rozpadl sie ze wzgledow chemicznych. Ojciec pracowal poznij w przedszkolu mijskim numer 01 w Burkina faso ale zostal wyrzucony z pracy za czestowania dzieci naszym narodowym skarbem czyli napojem wysokoopobudzajacym. Nastepnie budowal wiezowce ale zostal wyrzucony za podkradanie materailow z budowy(w koncu musial zbudowac dom dla rodziny). Nie mogac zatrudnic sie legalnie zaczal koonstuowac bomby domowej roboty dla mozambickiej siatki terrorystycznej az do nieforunnego wybuchu.
Ja natomiast urodzilem sie w 29 lutego roku 1980 w dniu pamietnego wybuch reaktora w czarnobylu, ktorym to chwale sie gdzie tylko moge. Z powodu wybuchu wyrosl mi drugi czlonek, tszeci cycek i nieznacznie odstaje ucho srodkowe. Jako ze mam dopiro 12 lat uczeszczam do Powszechnej Szkoly Debili Niekomunikatywnych imienia Krojcfelda Jakoba. W szkole uczom nas ciekawych rzeczy. Ukonczylem juz kurs szybkiego otwierania ananasa z puszki a takze strzyzenia owiec w piec minut. Umiem wysylas es em esa w popie. Czesto czochram bazanta i depcze stonoge. Teraz musze juz konczyc bo moji koledzy nie maja przeciwnika do treningow boksu( mowia ze jestem super kolegom bo stoje nieruchomo a oni we mnie nap$#%@)
P.S. Niedlugo przeprowadzam sie do Mongoli gdzie bede uprawal wosk z uszu lam alpejskich i byc moze przyczynie sie do powszechnego programu ochrony bobrow japonskich.
Pozdrawiem
Bo0rak
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi