IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ankieta gracza!
ash
post 8:35, 5 07 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4548

Witam!

Chciałbym powitać wszystkich fanów ET tutaj i przekazać od razu pewną informacje która być może Was zainteresuje. Skierowana jest ona do wszystkich ludzi którzy interesują się grami, oraz pojęciem sportów elektronicznych. I którzy to poprzez poświecenie kilku minut chcieli by wspomóc rozwój tego zjawiska.

Otóż przygotowałem specjalną ankietę dla gracza! Która ma wybadać dokładnie ten rynek. To czego gracze chcą, czego potrzebują itp. Ankieta jest organizowana przez mój klan, jednak te dane które zostaną wyciągnięte z ankiety nie są mi potrzebne do rozwijania akurat tego projektu. Tylko naprawdę pomoc graczom i rozwinąć tą całą scenę. Te dane w dużej mierze zostaną przekazane po prostu różnym firmom itp.

Wypełnienie ankiety powinno zająć powiedzmy 10-15 min. Pytań jest aż 107, ale to dlatego że całość dotyka różnych zagadnień.

Dodatkowo wypełniając ta ankietę, każdy ma szanse wygrać nagrody. A mianowicie podkładki SteelPad QCK. ( Wtedy trzeba tylko podać jeszcze login z rejestracji na stronie www.team-sky.pl ). Jednak ankietę można wypełnić także bez tych danych i po prostu nie brać udziału w losowaniu nagród.

Wszystko bardzo szczegółowo zostało opisane na frontowej stronie ankiety, a mianowicie tutaj:

http://www.team-sky.pl/ankieta/

Tak więc zapraszam wszystkich do rzucenia okiem na to. Naprawdę nie zajmie Wam to dużo czasu, a możecie wesprzeć rozwój, no i wygrać nagrody wink.gif

Pozdro!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 12:47, 12 07 2005
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

ja tam klikalem, ale i tak uwazam ze to stracony czas. Za duzo pytan dotyczylo konkretnie klanu, konkretnej gry.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi