IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> right here, right now?, :o?
tranx-san
post 3:36, 21 07 2005
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

... jest godzina 05:32, koncze palic ostatniego papierosa... nadszedl juz czas.. odpalam jakies zdu.py torrenty, wsuwam szuflade wrazz klawiatura, wylaczam monitor.. rzucam ostatnie spojrzenie na moj pokoj.. jest juz jasno.. ku.rwa znowu ide spac rano...

... budzi mnie ostry budzik.. jest 10:07 am... mam strasznego kaca.. to pewno po tych fajkach ktore wczoraj spalilem... stawiam bose stopy na zimnej podlodze, slonce zapier.dala przez szpary w moich oknach na poddaszu.. jest duszno, otwieram drzwi i kieruje sie do lazienki.. starannie myje twarz, zeby.. biore szybki trzy-minutowy prysznic.. boli mnie glowa.. normalka.. wlaczam czajnik elektryczny.. woda sie gotuje.. robie sobie poranna kawe...

...godzina 10:30 jestem juz gotowy... wlaczam na chwile monitoraby sprawdzic czy juza sciagnalem co trzeba.. kur.wa okazuje sie ze znowu trackersiadl.. niech to ch.uj.. trudno dociagne pozniej.. teraz juz nie mam czasu na (słowo na p)y... zamykam drzwi oddomu.. wsiadam w samochod, otwieram sobie automatczna brame z pilota... volume idziena maxa.. slucham disturbed, system of a down i elektronik supersonik... po paru minutach jestemw miescie.. czas na pierwszego slzuga... o kur.wa zapomnialem kupic.. zatrzymuje sie przy sklepie.. kupuje spike'i 30stki x2.. to powinno mi starczyc zapalam papierosa i kieruje sie w strone miejsca swojej ciezkiej pracy... mysle sobie.. pewno znowu ten chrysler nie pojdzie.. ch.uj z nim to niemoj problem...

jest godzina 15.01.. podjezdzam pod miejsce pracy mojej matki.. ku.rwa znowu jakis ch.uj zablokowal wjazd.. c@#! postawie samochod na chodniku... wychodze po nia.. ona jak zwykle musi pier.dolic pol godziny ze swoimi znajomymi.. uuff wsiadla.. jedziemy do domu.. po drodze slucham jakiegosgowna bo ona nie lubi "tych wydzieraczy" ... dojezdzamy do domu.. slonce na-(słowo na p),szyby opuszczone w dol i dol jak ch.uj.. duszno, goraco a ten !@#.any samochod niema nawet klimatyzacji.. na szczescie zaraz z neigo wyjde...

... jestem u siebie wpokoju.. za!@#iscie !@#iefajami.. jak w palarni.. siadam na krzesle,klade nogi nadrugim fotelu... odpalam irca... znowu jakis spam ku.rwa.. o jakis zbygniew chce do klanu.. pisze ze jest dobrym graczem o nie codziennym skillu.. wyciaga400xp na mape kowertem... hmm.. o jakichs dwoch kolesi chce pozyczyc serwer.. serwero 12 ?wtf na ch.uj komus serwer o 12 w poludnie.. gg wp bbq... ch.uj ide na obiac.. zchodze na dol.. jakaszupa i cos na drugie.. trudno wieczorem wyrwe sie do sphinxa czy gdzies... zjadam szybko obiadaby miecswiety spokoj.. ide na wowa...

.. godz 18.12 dzwoni telefon.. "przyjezdzajszybko, jest chetny na chryslera" .. ta znowu petzobaczy powie ze mu sienie podoba i nara.. no ale coz.. cos musze w koncu robic...zap.ierdalam jak szalony.. zatrzymuje mnie policja.. o kur.wa pewno beda chcieli mi znowu w!@#ac mandat.. policjant bierze odemnie dowod osobisty, prawo jazdy i dowodrejestracyjny... z usmiechem na twarzy sobie przeglada po czym mina mu marnieje i mowi.. "nastepnym razem zapinaj pasyi nie wyprzedzaj na przejsciu dlapieszych".. skinalem glowa wsiadlem w samochod i pojechalem...

.. godz 19.27 tak jak myslalem... nie kupili chryslera.. ch.uj.. zdarzylem dojsc do drzwi.. dzwoni telefon.. to marek.. isc na to piwo z nim czy nie? ide nie bede siedzial znowu przedkompem i gral w tego !@#anego wolfa... dojezdzam na ulice lachmana, zabieram marka z ekipado samochodu.. jedziemy do lisiej na piwo.. bedzie fun.. ale ja kur.wa prowadze omfg nie powinienempic.. a ch.uj najwyzej strace prawko i mi wpierd.ola mandat albo pojde siedziec.. przynajmniej bedzie swiety spokoj... zasiadamy przy stolikach, zamawiam sobie heinekena.. ch.uj ze nie lubie tego piwa.. ale ten z!@#.any lokal tylko takie serwuje... czas nam szybko mija na rozmowach o filozofii i teatrze... jest juz po 22... ekipa stwierdza ze dzis nie jest dobry dzien na dlugie picie.. wracamy do domow.. odoze wszystkich po kolei... jestem w domu...

... godz 23.03 wchodze na wenta.. wszyscy rozbici po kanalach.. wtf? czy oni sobie sami nie moga zorganizowac spara ? chu.jnia... zwoluje ludzi zapuszczam /amsg 6o6et now ... zaczynami grac.. o nie kur.wa znowu jakis z!@#any hiszpanski mix.. pewno wyjda po jednej mapie... niemylilem sie.. ch.uj szukam dalej znajduje jakis klan.. pisza ze med skill, k to sie zweryfikuje na polu bitwy.. gramy sd2, jak zwykle ffa nikt niewie co robic.. czemu my nie potrafimy tej mapy grac? trudno pobierze sie ich na goldzie albo oazie... druga mapa to oasis.. bronimy pierwsi.. znowu nudne 20 min latania i rzucania nade'ami.. c@#!.. trudno... zaliczamy fullholda.. patrze w staty.. o ladny damage, ja mam 8 tysiecy.. reszta prawie rowno po 7... no czas atakowac.. ch.uj zagram se lojtem.. w dupie mam robienie objective'a... old pada szybko.. atakujemy na dziala... dobra i skuteczna kampa.. 8 minut i przeciwnika nie ma...

... godz 03:21 wychodze z wenta.. odpalam muze.. dobrze ze mam sluchawki.. dobry klimat... co by tu porobic.. przeciez nie pojde spac tak wczesnie? za duzo snu szkodzi ... odpalam boarda.. moze znowu bede mial beke bo jakies warzywo cos ciekawego napisze.. po dlugim czytaniu boarda zwracam swoj wzrok na irca.. no moze cos na #wolfpl sie dziac bedzie.. moze acid znowu narzuci jakisciekawy topic do rozmowy.. albo jakies nocne marki beda nawijac... chu.jnia, na ircu pusto...

...godz 05:15 ... koncze palic ostatniego papierosa...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
D!z3l
post 21:00, 21 07 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1539

A ja tam postu Tranxa nie odbieram tak jak ty Black, heh co więcej zawsze czytam takie wypomiedzi tego pana z zaciekawieniem ^^ ! Hmmm, a może zazdrościsz jemu tego co sam jeszcze robić nie możesz :Z !?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi