IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> O co biega?!
TheAbyss
post 1:10, 23 07 2005
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 343

Może opiszę o co chodzi... wpadam na naszą skromną scenkę ET po jakiejś mniej więcej rocznej nieobecności i słyszę od moich nowych współklanowiczów (niektórzy pewnie domyślają się o kogo chodzi) o pewnym niemiłym incydencie. Otóż pewien moderator forum tegoż, z imienia i nazwiska wymieniać go nie będę ale na początku ma K, na końcu D a w środku samogłoskę, wkurzył się na swoich byłych współklanowiczów i postanowił ich ukarać. Jak? Banem na #4fun? Nieeee, skądże... ban na #wolfpl oraz skasowanie konta (WTF?) na et.pl.

To ja się kulturalnie pytam: co jest k#!@a grane? Na scenie SC, na której mam przyjemność być moderatorem forum którego ruch jest nie przymierzając jakieś 20x większy niż tutaj, gdybym pozwolił sobie zbanować kogokolwiek za to, że odszedł ode mnie z klanu to na drugi dzień mógłbym sobie pomoderować co najwyżej moją dupę papierem toaletowym we własnym kiblu. Podpadli, wkurzyli? Ok, rozumiem, ban z kanału klanowego, ignore. Ale wykorzystywanie przywilejów? Ncmnts.

Z góry uprzedzając, naprawde wisi mi za to, czy za tego posta dostanę bana, czy wypieprzą mnie z #wolfpl, czy też inne formy tego typu reperkusji bo po prostu w tę grę już praktycznie nie gram i wpadam tu okazjonalnie. Liczę tylko na to, że wyżej wspomniany pan moderator wykaże na tyle odwagi, że odpowie na tego posta w sposób inny niż naciskając przycisk "Delete".
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 11:32, 27 07 2005
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

CYTAT
co jest k#!@a grane? Na scenie SC, na której mam przyjemność być moderatorem forum którego ruch jest nie przymierzając jakieś 20x większy niż tutaj, gdybym pozwolił sobie zbanować kogokolwiek za to, że odszedł ode mnie z klanu to na drugi dzień mógłbym sobie pomoderować co najwyżej moją dupę papierem toaletowym we własnym kiblu

Po pierwsze moderator nie moze usuwac kont itp itd, wiec raczej bys tego nie zrobil na swoim forum skoro jestes tam moderatorem ^^, a po drugie kid chyba nie bedzie karal sam siebie, za to ze skasowal jakies konta na forum, ktorego jest wspolwlascicielem or sth ;o
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi