IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Neostrada i ET
Muad`Dib
post 15:41, 15 05 2005
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2340

mad.gif Od pewnego czasu jestem uzytkownikiem Neo i mam problem z wejsciem na jakikolwiek serwer sad.gif Eye pokazuje np 15 ping po wejsciu zaladuje sie i padaka wychodze z gry nagle gdzie bylem na tym serku eye pokazuje juz 9999 i serwer niedostepny sad.gif . Slyszalem ze jest to wina ip dynamicznego ale nie jestem do konca przekonany gdyz inni znajomi tez maja i nie maja takich problemow choc slyszalem tez ze nie jestem osamotniony z tym problemem czy jedynym rozwiazaniem bedzie zamiast tego modemu usb zalozyc takie urzadenie ( modem+router+switch ) .Prosze o pomoc z gory Thx !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
maraga pl
post 13:26, 30 07 2005
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4670

tez mam neo 512 dziele łącze na polowe podzial dynamiczny na pingi nie nazekam tylko czasem jak kuzyn pobiera to skacze ado centrali około 18 km
gram tylko na jednym serwerze 54sloty serv new york ping od 140 -160
i jak wszyscy polacy tam grajacy grywałem naserverach w europie ale ping tez okolo30-60 i to przy 20slotach wiec łącz sie przez gre alo rada nie graj albo zmien konfig gry ustawienia serwera xdsl bo jak dasz modem to ping 500 murowany testowalem to ping w kosmos wyj... powodzenia
ph34r.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi