IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ET - moje wrazenia
unreal_latro
post 16:06, 26 08 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4860

witam
co prawda to moj pierwszy post na tym forum wink.gif ale chcialbym sie podzielic pewnymi wrazeniami apropo ET
wiec... przygode z ET zaczalem niecale 3 tygodnie temu. - nie znaczy co tym nie mniej ze jestem Noobem - hmm w zasadzie to jestem starym graczem, od 5 lat katuje serie UT.
no ale do tematu
zadziwia mnie w tej grze podejscie graczy
mamy tu swietna gre ktora wymaga wspolpracy, ale coz z tego jak jej w zasadzie nie widac na serwach
niewazne ze sa to publiki, wazniejsze jest to ze jesli widze okolo polowy graczy z tagami, to z zalozenia powinna byc śjakaś wspolpraca aby osiagnac pewne cele i wygrac mape - tak jest niezmiernie zadko.
dlaczego??
bo "gracze" ET wola zbierac punkty - jak sami zreszta przyznaja sie czasem w trakcie rozmow na serwie...
z deka to bezsensu jesli: ktos mnie zabija-> widze medyka-> medyk przebiega i mnie olewa.. no nic mysle wciskam V2,1.. ale nic to koles leci dalej..
i wszystko bylo by ok, ale takowa sytuacja jest nagminna... jest smieszne a zarazem straszne... boziu ET jest gra NO SKILL i nie bujmy sie tego powiedziec - celowanie tutaj jest latwe... w zasadzie dobry med z amo leci frag za fragiem... skacze mu XP podnosci sie celnosc itd... ale to nie duel... to gra timowa.
najwieksza zenada jaka widuje na serkach jest jak med robi na mnie timkilla - TYLKO po to zeby wziasc moja giwerke - no rotfl

odczepiajac sie od medow..
zenujace jest jak slysze texty w stylu PF jest lame.. odloz ten PF noobie... jezu wedlog mnie PF wymaga wiecej od gracza niz walenie z jakiegos Th czy Mp.. bo trzeba by jeszcze przezyc.. a zanim ja zdaze wystrzelic koles magazynek jest w stanie wypruc do mnie... - wiec bynajmniej takowa gadka jest dla mnie smieszna

dalej .... tim kille - kolejna ciekawostka; po respaunie bardzo czesto na serkach sa ludzie ktorzy mluca z czego sie da i ile sie da do swoich... i o ile noobom moza to wybaczyc, to niestety przewaznie sa do /jak z gry wynika/ doswiadczeni gracze....

na koniec - konsola Voice jest z zalozenia swietnym narzedziem do wymiany informacji, ale o dziwo na serwerach sluzy raczej do spamowania/przeszkadzania

dlugo mozna by jeszcze tutaj zrzedzic.. ale nie ma po co biggrin.gif zaczekam na odzew, bedziem kontynuowac wiec ... to tyle wstepnym okiem wystepnym tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Khain
post 16:18, 26 08 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 144

ok zacznijmy od tego ze jestes bardzo krotko na "scenie" tzn wogole grasz, wiec te sady sa odrobine nie na miejscu, dwa siedzisz na serverach z XP i kampania zapewne gdzie siedza noobym z tagami ale nooby, to ze ktos ma tag nie znaczy ze jest WOOOW i zaraz bedzie gral grupowo,w ET jako ze jest to gra darmowa klany tworza sie srednio 3 dziennie, po wyzsza poziomem gre zapraszam na serwery z etpro na trybie SW (Stopwatch), celowanie jest banalne? lol moze nie jest piekielnie trudne ale jednak patrzac na czolowke europejska cos musi w tym byc ze jedni sa lepsi drudzy gorsi (pomijajac cross itd)
CYTAT
jezu wedlog mnie PF wymaga wiecej od gracza niz walenie z jakiegos Th czy Mp

no to myslisz inaczej niz zdecydowana wiekszosc sceny et, bo zdobywanie jednego ffraga pfem jest noskillowe smile.gif chyba ze taktycznie zabijasz enga np. zreszta nie bede Cie uczyl jak sie gra pf'em ogolnie jest to bron na klanowki, do multifragow a nie na radosne ffa :/ chcesz gry z teamplayem itd zagraj gahera albo cos :/ pozatym jestes nowy malo wiesz wiec prewencyjnie stfu:P posiedz na qnecie pogadaj z ludzmi zagraj jakas klanowke w CB albo gdzie wtedy sie wypowiadaj, ale nie o stanie polskiego FFA bo o tym juz byly topici i wogole mozna pisac opasle tomy n a ten temat :/
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
unreal_latro   ET - moje wrazenia   16:06, 26 08 2005
Khain   ok zacznijmy od tego ze jestes bardzo krotko na ...   16:18, 26 08 2005
unreal_latro   ok ok ale prosze pisz po polsku prosze:) poniewaz ...   16:28, 26 08 2005
Khain   na quakenecie (server ircowy) znajduja sie kanaly ...   16:35, 26 08 2005
unreal_latro   wiesz dzieki za wytlumaczenie zdaje sobie sprawe z...   16:40, 26 08 2005
Khain   tu nie chodzi o podzial pro noob, tu chodzi o Twoj...   16:48, 26 08 2005
Swiety   unreal_latro masz absolutnie racje co do twoich sp...   0:47, 27 08 2005
TgcRap4   Wedlug mnie kwestia oceny et przez ciebie nie tkwi...   10:20, 27 08 2005
unreal_latro   Khain - ogladnalem speszial for ju ten filmik - ni...   11:37, 27 08 2005
Khain   Hmmmm moze i faktycznie niepotrzebnie sie wqrzalem...   12:10, 27 08 2005
RazoR   Jeśli chodzi o polski gather to tu raczej bedzię...   12:33, 27 08 2005
conish   [20:50:35] :::: Set by: [UT-Gather] on [Friday Aug...   20:52, 27 08 2005
blacktyger   CYTAT przypadkow mozna sie co najwyzej zalamac nad...   16:19, 29 08 2005
Khain   to sie leczy.....   20:38, 29 08 2005
blacktyger   przykro mi, ale to nieuleczlane :< (wiem bo mam...   8:26, 30 08 2005
Pigwa   Hmm... najlepszy filmik który napewno zafascynuje...   1:39, 1 09 2005
KrOlik   CYTAT dalej .... tim kille - kolejna ciekawostka; ...   11:35, 17 09 2005
Sir_Ace[PL]   CYTAT (KrOlik @ 10:35, 17 09 2005) Widać że gosc...   16:19, 18 09 2005
raChet   ffa ssie. eot   12:22, 20 09 2005
st4rf!sh   krypton smierdzi ;s   16:48, 20 09 2005

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi