IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Tnie się gra na serwerach z PB, zaraz po wejściu, problemy z łączem ?
lukasujab
post 16:54, 1 10 2005
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5016

:)witam na początku wszstkich tych którzy zainteresowali sie tym postem, nie znalazłem odpowiedzi na mój problem w archiwum tego forum(może zle szukałem), oto mój problem, nie jestem pewnien ale występuje chyba od zawsze czyli od momentu kiedy zacząlem grać w ET, chodzi o serwery z PB, kiedy wchodzę na taki zawsze na pocztku mapy tnie mi sie gra,sad.gif uspokaja sie to dopiero po kilku minutach i wtedy można jush normalnie grać, wygląda to tak jakbym mial slabego kompa , nie wiem dokładnie jakie ta gra ma wymagania ale ja mam athlona 2000XP , 256 MB RAM , karta MSI 64MB, mam tesh neo 128, lagi i różne problemy (typu:"disconnect unknwon reason")tesh mi się zdarzają częsciej(jeśli nie tylko) na serwach z pb, chciałbym sobie jakoś poradzić z tym problemem i prosze o pomoc, gdyby nie to że zapisłem sie do klanu w ogóle bym sie tym nie przejmował bo wcześniej grałem tylko na serwach BEZ PB , ale te serwy sie robią coraz mniej popularne a serwery klanowe są z PB, próbowałem jush komendy która mi polecił kumpel "/pb_security 0" ale to nie pomogło, chcialbym jeszcze zapytać jak zoptymalizowąc grę do mojego łacza(neo 128), może to w czymś pomoże albo przynajmniej będzie sie lepiej grało, pozdrawiam wszystkich i prosze o odp. i przepraszam jeśli ten temat się powtórzył...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi