IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Przypominanie hasła...
Sn!p3r
post 19:47, 1 10 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5028

Dobra... Do rzeczy...

Kiedyś zarejestrowałem się na tym forum (http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showuser=3329) i pisałem przez jakiś czas... Nie pamiętam dokładnie czemu, w każdym razie potem byłem nieaktywny.

Cały problem polega na tym, że miałem wtedy BARDZO porąbane hasło (i długie jak diabli, chyba z 15 znaków) ... i go zapomniałem. Wiem, że to głupie, sam tak uważam. Ale się zdarza... dry.gif

Jak można sie raczej łatwo domyślić, użyłem opcji przypomnienia hasła. No to dostałem taki dłuuuuuuugi kod (aktywacyjny czy weryfikacyjny... jakoś tak) i linka. Wpisałem tam mój nick i ten kod. Raz... Drugi... Trzeci... Czwarty... Dziesiąty... I zawsze TO SAMO: "Przepraszamy, Ci użytkownicy nie mogą zweryfikować swoich kont. Proszę sprawdzić dane, które wpisaleś." Dane BYŁY poprawne. Na pewno. No cóż... Próbowałem pisać na adres [email protected] . Czekam TYDZIEŃ. Nic. Szukałem jakiegoś topica na ten temat. Nic. Szukałem jakiegoś miejsca, w którym jako gość mógłbym o tym napisać. (Jaka niespodzianka) Też nic. W końcu znalazłem GG Świętego i mu tam coś napisałem... Też nic... W końcu zarejestrowałem się drugim kontem (tak, wiem, przepraszam, ale jeśli nie zostało mi NIC innego?) i napisałem to.

Za jakąś pomoc dzięki...

Sn!per
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi