IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Enemy Territory i Linux, czy mogę grać, na serwerze windowsowym mając Linuxa ?
Sebek_LP
post 19:29, 2 10 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5032

Witam, jestem nowy smile.gif

Mam zamiar ściągnąc sobie ET smile.gif Mój system operacyjny to Linux więc w związku z tym mam pytanie - czy jak będę miał wersję na Linuxa, to czy będę mógł grać z tymi którzy mają Windows'a? huh.gif Aha i czy jakl mam np. wersję 2.60 to czy nowrmalnie mogę grać z tymi którzy mają wersję 2.56 ? huh.gif

Z góry dziękuję za odpowiedź smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sebek_LP
post 20:30, 2 10 2005
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5032

CYTAT (Swiety @ 20:04, 2 10 2005)
1. Czy użytkownik Linuxa może np rozmwiać na ircu z użytkownikami windowsa ? Czy użytkownik Linuxa może oglądać strony www na serwerze windowsowym ? Czy użytkownik Windowsa może sobie ściągać pliki z serwera ftp na Linuxie ?

W związku z tym na pytanie czy będziesz mógł grać z tym co mają windowsa odpowiedź sobie sam.

2. Jak masz 2.60 to nie możesz grać na serwerach 2.56. Na serwerach 2.56 grają tylko co co mają 2.56.

1. A więc moge smile.gif

2. A jak są np. jakieś klany, albo jak jest jakaś liga ET, to są osobne klany? Np. klan ET v2.56, klan ET v2.60, albo liga ET v2.56, liga ETv2.60? ohmy.gif
Czy może klany i ligi są w najnowszych wersjach ET, np. jak jest sobie jakiś klan, wyszedł updtae do ET i wszyscy z klanu sściągają patcha i nie osobnych klanów na ET 2.56 i ET 2.60 smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi