IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> :'(
blacktyger
post 20:07, 28 10 2005
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

.... Jak to jest ze raz jest dobrze a raz zle ... dlaczego czasami przychodza takie dni ze najlepiej byloby nie wstawac z lozka i czekac co sie stanie ... dlaczego mam wrazenie ze tych dni coraz wiecej ? Czy naprawde mamy zupelna kontrole nad swoim zyciem ? Dlaczego wydaje mi sie ze nie ... szczerze mowiac mialem zamiar sie rozpisac, ale nie dzis ... nie teraz zostawie sobie miejsce, moze jutro sad.gif Jesli dalej bede mial taki 'kolorowy' humor...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sn!per
post 21:21, 28 10 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3329

Ja też mam podobnie...

6.40... Ten parszywy głos budzika... I tak wstaję o 7.00... Jadę ZAWSZE I WSZĘDZIE zapchanym 672 przez pół godziny, i gdy wysiadam rozkoszuję się tym, że mam teraz swobodę, i nie muszę się gnieść w kwadracie wymiarów 10x10 cm...

Dochodzę do celu... 6-7 lekcji... Potem znowu pół godziny jazdy zapchanym 672 (w środy i piątki powrót jest szczególnie "ciekawy" jako, że kończę o 13.40 a autobus mam 13.49. Tyle, że droga zajmuje 4 minuty. Tyle, że biegiem.) i do domu... Ląduję w pozycji horyzontalnej na łóżku... Odbieram kolejny-świrnięty-sms-od-kumpla... W końcu ożywam, jem obiad, i przez 2 godziny robię lekcję i kuję wszystko na jutro... Potem jakieś 2 godziny uda mi się pograć w ET, UT, Twierdzę Krzyżowiec ew. w coś innego, posiedzieć na naszym cudownym forum (odpierając kolejne argumenty na temat tego, że jestem dziecinny i warzywny biggrin.gif ) poczytam, idę spać...

I znowu to samo, i znowu to samo... I znowu... JA DOSTAJĘ NERWICY!!!

Weekend, trochę więcej czasu... Ale co mi z tego... Jak to DWA dni... A tydzień ma PIĘĆ...

A potem słuchaj jakiego oszołoma w telewizji, który mówi, ze młodzież jest leniwa i nic nie robi. Jakbym takiego dorwał, to bym mu kazał jeździć 672 cały dzień (jak ktos nie wie, czemu mam taką manię na tym punkcie, polecam jechać o godzinie 7.23, 13.49 albo 14.49. Naprawde ciekawe przeżycie. Dla masochistów.) .

Może, jak kiedyś osiągne cel, czytaj: zostanę informatykiem, może inaczej na to spojrze... Ale na razie to dla mnie jedna wielka NUDA... I pusty, bezsensowny schemat...

Chyba tez się starzeję... Albo to to 29-7 snajperką na fuel dumpie na mnie źle podziałało... blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi