IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> :'(
blacktyger
post 20:07, 28 10 2005
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

.... Jak to jest ze raz jest dobrze a raz zle ... dlaczego czasami przychodza takie dni ze najlepiej byloby nie wstawac z lozka i czekac co sie stanie ... dlaczego mam wrazenie ze tych dni coraz wiecej ? Czy naprawde mamy zupelna kontrole nad swoim zyciem ? Dlaczego wydaje mi sie ze nie ... szczerze mowiac mialem zamiar sie rozpisac, ale nie dzis ... nie teraz zostawie sobie miejsce, moze jutro sad.gif Jesli dalej bede mial taki 'kolorowy' humor...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Sn!per
post 10:59, 29 10 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3329

Ech, taka jedna rzecz... Jeśli już uważacie się za "nałogowych komputerowców" (co może byc kompletną bzdurą) , to chociaż wykorzystujcie to do czegoś użytecznego. A to komp jakaś WIELKA, ZŁA MACHINA? Czy komp nie może być też PRAWDZIWĄ pasją? Grafika komputerowa? Programowanie? Czy to też "zły wytwór XX wieku" ? Czy nie może to być coś tak samo użytecznego i produktywnego jak np. malarstwo? I poza tym, czy w necie nie da się spotkać ludzi na poziomie? Ja też niestety jestem człowiekiem, który mieszka w totalnej dziurze, i oprócz mojego kumpla w zasadzie nie mam kontaktu z normalnymi ludźmi (no, teraz to się trochę zmieniło, bo do szkoły jeżdżę do Katowic, i tam są ludzie, którzy mają inteligencję, czego niestety nie moge powiedzieć o ludziach, którzy mieszkają w mojej dzielnicy, i 80% z nich pije) . Od kiedy mam net, czuję się lepiej. Siedzę przed kompem dość dużo, ale w granicach rozsądku, i nie uważam tego za stracony czas. Odstresuję się przy ET czy UT, pomyślę przy jakiejś strategii, czasem narysuję coś na kompie (rzadziej) , pogadam z kumplami... Czy naprawdę to musi być coś tak złego? Są ludzie, którzy po prostu "gubią się" w kompie, i bez większego sensu grają po 15h dziennie. Ale można go użyć do czegoś dobrego. I czasem dzięki niemu można nie zwariować...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi