IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> :'(
blacktyger
post 20:07, 28 10 2005
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

.... Jak to jest ze raz jest dobrze a raz zle ... dlaczego czasami przychodza takie dni ze najlepiej byloby nie wstawac z lozka i czekac co sie stanie ... dlaczego mam wrazenie ze tych dni coraz wiecej ? Czy naprawde mamy zupelna kontrole nad swoim zyciem ? Dlaczego wydaje mi sie ze nie ... szczerze mowiac mialem zamiar sie rozpisac, ale nie dzis ... nie teraz zostawie sobie miejsce, moze jutro sad.gif Jesli dalej bede mial taki 'kolorowy' humor...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 5:36, 9 11 2005
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

spilem sie jak swinia u matsu w toruniu, odrazu czuje sie jak nowo narodzony! nawet te prawie 2.5h w autobusie na ostrm kacu nie popsulo mi mojego nastroju

ostatnio mysle troche inaczej niz kiedys.. nie doluje sie bo po ch.uj ? problemow mam duzo bardzo duzo - praca/szkola/zwiazki etc etc kazdy je ma. Ja osobiscie jezeli mam problem i nie moge go sam rozwiazac to go jednym slowem pier.dole - martwic sie o cos na zapas? po co, jak nadchodzi czas na rozwiazanie problemu stawiam jemu czola - nigdy nie jest tak ch.ujowo zeby nie moglo byc gorzej - a wiec jezeli moze byc gorzej niz jest to znaczy ze wcale tak zle nie jest.

Jezeli chodzi o spedzanie czasu przed kompem - jezeli ktos uwaza ze zle robil poswiecajac mase godzin na zdupy gry etc - wystarczy sie zastanowic. Nie gralbym to co bym robil? nudzilbym sie? jezeli tak to nie zmarnowales tego czasu - jezeli natomiast uwazasz ze mogles go lepiej wykorzystac to tez nie warto sobie tym zakrzatac glowy bo to juz przeszlosc, czlowiek uczy sie na bledach - kiedys popelniles blad wiecej go juz nie rob.
Ja sam sobie z!@#alem sytuacje tym ze zamiast sie uczyc w pewnym momencie mojego zycia (po maturze) wolalem bujac sie z dupami czy siedziec przed kompem - z!@#alem 2 lata studiow pozniej idac na inne bylo mi juz ciezko bo to sie nie chcialo uczyc. teraz pracuje zostalem z sr wyksztalceniem - moglbym miec licencjat i robic magisterke - czy zaluje ? nie, a czemu? kto wie co by sie ze mna dzialo - napewno nie poznalbym masy bardzo ciekawych i cieplych ludzi ktorych poznalem - wiec juz jest powod aby niczego nie zalowac.

life is a big journey - u have to walk by the path to enlightement, every decision u make, every path u take, saves your record as a history of mankind
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi