IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Lan Party Poland, Lan Party Poland
Mrozu
post 13:43, 8 11 2005
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 526

Nie wiem czy już scena słyszała, ale odbędzie się dwudniowy turniej Enemy Territory w Poznaniu, 19-20 listopada, oczywiście będą też turnieje w inne gry i w ogóle full bajera.
W nasze ukochane ET ma się odbyć turniej 1v1, 2v2 oraz 3v3. Zasady turniejów, opis imprezy i liste nagród możecie znaleźć na stronie www.lan.gamearena.pl

Wybieracie sie ? Bo ja tak biggrin.gif

p.s. jeszcze 2 największe minusy tej imprezy - trzeba przywieźć swój komputer (BYOC)
oraz pobierana jest opłata wpisowa - 60 złotych.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artlight
post 23:36, 9 11 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 765

CYTAT (MRozu @ 9:20, 9 11 2005)
Gadałem troche o tym z Mit0sem i doszliśmy do wniosku, że nie pojawi się minimum 5 teamów, chętnych do gry 6v6, ze względu na problemy z kompami, które trzeba przywieźć samemu, tak więc lepiej było zorganizować 3v3.

Jesli tak twierdzisz :< Byc moze takie wpisowe bylo by rzeczywiscie zaporowe. Moze trzeba bylo zrobic ankiete na et.pl :)

btw. do 3vs3 akurat nic nie mam, ale 2vs2 to w sumie raczej jakies nieporozumienie imho. premiowanie zas 1vs1 w sumie najlepszymi nagrodami to jakas proba kalki z q3, a przeciez wiemy ze to nie te klimaty zupelnie.

nie chce tez uchodzic za jakiegos malkontenta, bo naprawde uwazam ze gj dla ludzi, ktorzy upchneli tam ET. tylko ze bez 6vs6 to troche slabo...
generalnie jednak GL&HF i... czekamy na PGA :]

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi