IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ETPro Guid i PB Guid taki sam, ale brakuje czasami ETPRO Guid
shalashaska
post 12:35, 9 11 2005
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3862

grafika zapastowana przez użytkownika

Obrazek ten przedstawia jedną osobe grającą w ET.Wszystkie pola wymazałem.Wszędzie ma takie same numery PB Guida i ETpro Guida,ale zastanawiam sie dlaczego w nie których pozycjach brakuje mu ETpro Guida.Czy ktos może mi to wytłumaczyć?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
shalashaska
post 12:23, 10 11 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 3862

po wpisaniu w konsoli /cheaters koleś ma między innymi [win32].A ten scren co pokazałem wyżej to dotyczy tego samego gracza(jednej osoby) i nr PB guida ma wszedzie jednakowy od góry na dół,tak samo ma z nr ETpro guid czyli jednakowy,tylko nie umiem znaleść odpowiedzi dlaczego mu znikają te nr ETpro giud.Gra ciągle tylko na jednym serku,a co najciekawsze jest to że gdy zniknął mu ostatni ETpro guid to zauważyłem że podniusł mu się skill.Owszem nie osądzam go o dopalacze,lecz zainteresowało mnie to troche.Ostatnio zainteresowałem sie cheaterami i myślę by co nie co napisać i zapodać na enemyterritory.pl bo wydaje mi sie ze to co sie dzieje to już jest epimia dry.gif .W związku z tym postanowiłem poznać zasady działania dopalaczy i powiem ze doznałem szoku,to już nie te aimboty co skaczą od głwy do głowy,które oglądaliśmy na demkach.Zresztą ostatnio było opisane na enemyterritory.pl jak klan używał dopalaczy,takie sceny dantejskie zazwyczaj(co oznacza że nie zawsze) zaczynają sie dziać po włączeniu speclocka.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi