19:49, 22 11 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 22-11-2005 Nr użytkownika: 5208 |
Witam wszystkich.
Gram w ET już od dłuższego czasu, ale dopóki grywałem na pubach, tak po prostu 4fun, nie przeszkadzało mi, że moje FPS spada miejscami poniżej 20, mimo dobrych pingów. Teraz jednak mój można powiedzieć skill osiągnął taki poziom, że niesamowicie utrudnia mi to grę i wiem, że po prostu nie mogę go dalej rozwijać przy takiej płynności gry. Kiedy dochodzi do duelka na powiedzmy jakiejś otwartej przestrzeni oazy, połączonego z nalotem w tle, nie ma możliwości na wycelowanie w przeciwnika, a co dopiero trafienie heada. Dlatego podaję moją konfigurację sprzętową i bardzo proszę o rzetelną pomoc, bo jeżeli chodzi o wymianę kompa to jest to obecnie bardziej niemożliwe niż można to sobie wyobrazić Procek: Duron 850 MHz Pamięć: 256 MB SDRAM Grafika: GeForce 2 MX 400 (32 Mb RAM) Sam eksperymentowałem z configiem, ale dużo to nie dało. Jeżeli chodzi o to, jak ekstremalne pogorszenie grafiki dopuszczam, to mogę nawet zrezygnować z tekstur, byle bym mógł grać w miarę płynnie. Z góry dzięki. |
|
|
|
Penetrator dzieki wielkie ! 16:18, 25 11 2005
conish http://flak.dedicatedworld.net/projects/ET...loads... 17:34, 25 11 2005
Penetrator Super, dzięki, pobawię się tym. Nareszcie świa... 13:26, 26 11 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |