IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pliki wolfa po formacie - nie widzi mi go EYE, Jak zrobić żeby widział go ASE
Akira
post 18:36, 2 12 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5262

No więc sprawa jest taka. Grałęms e fajnie w wolfa przez jakieś pół miecha(często zmieniałem serwy) więc plik z nim był wielkości jakieś 1,5gb. Ostatnio jakieś dwa dni temu musiałem zrobic formata dlatego porzeniosłęm sobie cały plik na inną pratycje której nie formatowałem. Teraz pojawia się problem jak włączam gre przez normlane okno normlanie mi wszystko chodzi jak juz chce wejśc przez The All-seeing Eye to mi nie pokazuje wolfiego mad.gif CO zrobić bo jakoś mi sie nie uśmiech ściagania znowu map i modów od początku
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
shela
post 19:51, 2 12 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 687

to ja to przetlumacze. mam doswiadczenie w tych sprawach jako byly admin bardzo duzego boarda na tematy komputerowe....

wiec po pierwsze .... koles gral kilka miechow w wolfa. przed formatem skopiowal caly katalog z wolfem na inna partycje, po czym zrobil format partycji, na ktorej byl wolf. jak teraz normalnie uruchamia wolfa za pomoca et.exe to dziala, ale ASE tego nie widzi. w rozumowaniu tego pana plik=katalog. co zrobic?

odpowiedz na problem:

rozwizanie pierwsze: sciagnij po prostu nowa instalke zainstaluj w jakims miejscu i zastap zawartosc katalogu stara zawartoscia, ktora wczesniej skopiowales. ASE nie widzi Wolfa, poniewaz nie ma odpowiednich wpisow w rejestrze, poniewaz wolf nie jest w praktyce zainstalowany, a jedynie skopiowany. musisz zainstalowac wolfa od nowa. tak bedzie dla ciebie najprosciej.

roziwiazanie drugie: zainstaluj wolfa w katalogu, w ktorym teraz trzymasz wolfa. wolf, ktorego instalujesz najlepiej zeby byl w tej samej wersji co obecnie posiadany.

w obu przypadkach nie stracisz ani map, ani modow, ani configow.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi