18:36, 2 12 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 2-12-2005 Nr użytkownika: 5262 |
No więc sprawa jest taka. Grałęms e fajnie w wolfa przez jakieś pół miecha(często zmieniałem serwy) więc plik z nim był wielkości jakieś 1,5gb. Ostatnio jakieś dwa dni temu musiałem zrobic formata dlatego porzeniosłęm sobie cały plik na inną pratycje której nie formatowałem. Teraz pojawia się problem jak włączam gre przez normlane okno normlanie mi wszystko chodzi jak juz chce wejśc przez The All-seeing Eye to mi nie pokazuje wolfiego
|
|
|
|
![]() |
19:51, 2 12 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
to ja to przetlumacze. mam doswiadczenie w tych sprawach jako byly admin bardzo duzego boarda na tematy komputerowe....
wiec po pierwsze .... koles gral kilka miechow w wolfa. przed formatem skopiowal caly katalog z wolfem na inna partycje, po czym zrobil format partycji, na ktorej byl wolf. jak teraz normalnie uruchamia wolfa za pomoca et.exe to dziala, ale ASE tego nie widzi. w rozumowaniu tego pana plik=katalog. co zrobic? odpowiedz na problem: rozwizanie pierwsze: sciagnij po prostu nowa instalke zainstaluj w jakims miejscu i zastap zawartosc katalogu stara zawartoscia, ktora wczesniej skopiowales. ASE nie widzi Wolfa, poniewaz nie ma odpowiednich wpisow w rejestrze, poniewaz wolf nie jest w praktyce zainstalowany, a jedynie skopiowany. musisz zainstalowac wolfa od nowa. tak bedzie dla ciebie najprosciej. roziwiazanie drugie: zainstaluj wolfa w katalogu, w ktorym teraz trzymasz wolfa. wolf, ktorego instalujesz najlepiej zeby byl w tej samej wersji co obecnie posiadany. w obu przypadkach nie stracisz ani map, ani modow, ani configow. |
|
|
|
Akira Pliki wolfa po formacie - nie widzi mi go EYE 18:36, 2 12 2005
Swiety A możesz napisać po polsku bo trudno cie zrozumi... 19:43, 2 12 2005
Akira @shela właśnie o to mi chodziło... Dzieki juz s... 19:55, 2 12 2005
conish Po co? Nie trzeba miec zainstalowanej gry. f2 -... 22:07, 2 12 2005![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |