IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Śmieszne rzeczy, Duże killsy.
Padolec PL
post 20:46, 26 10 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5135

Chciałbym abyśmy w tym temacie zapisywali różne rzeczy które zapadły nam w pamięć podczas grania w Wolfa. Mogą to być rzeczy śmieszne biggrin.gif dziwne blink.gif albo jakieś duże killsy ph34r.gif . Ja naprzkład miałem taką sytuację w której ktoś mnie uratował. A było to tak: Grałem na serwerze na którym nie było FF. Akurat było Seawal Bettelery (czy jakoś tam). I tak. Szedłem sobie medem przy tym pontonie co jest na plaży. Skacze sobie gdy nagle widze gościu z moździerzem. Niestety nie zdąrzyłem przychamować (niektórzy mogą mie uznać za nooba) i gościu wysadził sam siebie. Dobra ja też po krótkim czasie zginąłem. I tak sobie potem siadam za karabin który jest na plaży po stronie allies oczywiście (chyba MGD czy jakoś tam). Nagle patrze a tam pocisk z bazooki do mnie leci. Nie miałem szans na ucieczke. W tem nagle Tatarata pojawia się Supermen (czyli ten gościu którego wysadziłem) i jak w niego ta bazooka nie przy... wali to tak się z kumplem kładliśmy ze śmiechu że nie mogę. Tylko flaki po gościu zostały. Ale na zawsze Superman pozostanie w mojej pamięci :'-( ( biggrin.gif ). Ale co jak co ten gościu mnie uratował.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
jarpen
post 0:07, 15 12 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3186

ja to miałem radoche jak zabiłem 25 ze snajperki pod rząd w rtcw [nie te gówno co w et czego nie nazywam snajperką] i chcieli mi puścić bana za cziterstwo. a było to na sniper hill na beachu
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi