IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> nie potrafię rozrużnić przeciwnika od swojego, jak zwiększyć nasycenie kolorów tylko u zawodnikoów?
bombello
post 3:47, 21 12 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5421

Cześć wam! RTCW:ET to najlepsza bania jak jest na świecie! Mam pytanie ponieważ z trudem przychodzi mi rozróżnianie zawodników ;-/

CZY ZNACIE JAKIEŚ METODY NA SPOWODOWANIE TEGO ABY TAKIEMU GOSTKOWI POCZATKUJACEMU JAK JA LATWIEJ BYLO ROZRUZNIC PRZECIWNIKOW OD NIEPRZECIWNIKOW ;-)

chodzi o to żeby ci żółci żołnierze byli jeszcze bardziej żółci - jak to zrobić ?
albo żeby im nad banią jakaś kropka latała kolorowa ?
albo ten czerwony znak zakazu gdy naceluje na swojego ?

ogólnie rzec biorąc chodzi mi raczej o to żeby zachować możliwie pełną realistyke w grafice ;-> czyli np: zwiększenie tylko brightnesu zawodników bez dodawania tam jakichś kropek nad banią . POZDRO !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tester_beta
post 23:20, 22 12 2005
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 4712

ogólnie rzec biorąc chodzi mi raczej o to żeby zachować możliwie pełną realistyke w grafice

to nic nie rob :]

Duzo graj.. a problem rozwiaze sie sam...

btw.. Enter na klawiaturze numerycznej zarzadza Fireteamem...
Jak jestes w FT to zaznaczajac wszystkich na liscie .. ukaza im sie nad glowami takie tarcze...

CODE

bind KP_ENTER "mp_fireteamadmin" <------- menu Fireteamu (enter na numerycznej)
bind KP_PLUS "selectbuddy -2"         <------- wszystkich na liscie zaznaczasz (pojawiaja sie im tarczki) (+ na numerycznej)

Tak na prawde to z czasem bedziesz bez problemu odrozniac mundury.... jak i przebranego copsa...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi