IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czarny ekran, kiedy wlaczam ET
paFell
post 19:17, 26 12 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5470

Witam

Na poczatku chcialbym zapewnic wszystkich, ze uzywalem funkcji "szukaj" na forum i korzystalem z uslug "wyroczni" (google.com), ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie (byc moze za slabo szukalem. Jesli tak, prosze o podanie linka do odpowiedzi wink.gif)
Moj komputer (swiezo po formacie):
- Pentium 4 3.00GHz
- ATI Radeon 9600
- 1.00GB RAMu
- sys.: Windows XP
- Wolfenstein Enemy Territory z zainstalowanym patchem 2.60 i etpro 3.2.4
(reszty nie bede podawal, bo nie wydaje mi sie zeby bylo uzyteczne)

Po zainstalowaniu ET mialem problem z OpenGL, ale wystarczylo zainstalowac najnowsze sterowniki i dziala jak nalezy. Teraz mam kolejny problem: po uruchomieniu gry ekran jest czarny. Po chwili slysze, ze uruchomily sie filmiki, ale nic nie widze. Klikam (aby wylaczyc filmiki) i slysze dzwiek z menu nadal nic niewidziac. Wciskam Alt+Crtl+Del i pojawia mi sie menadzer zadan, a w tle upragnione menu gry. Jednak jezeli zamkne menadzera, lub go zminimalizuje (znow przelacze na ET) to ekran znow staje sie czarny. Re-instalowalem gre - nic nie pomoglo. Zalaczam screena (imageshack - sztucznie pomniejszony).
Co moze byc nie tak, i jak to naprawic?

Z gory dziekuje
P.S. jezeli umiescilem to w zlym dziale, to przepraszam, ale przegladajac to (pod)forum widzialem, ze userzy pisza tutaj problemy o ET.
Pisalem bez polskich liter, bo mam system angielsko-jezyczny.

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
conish
post 0:39, 27 12 2005
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

Odpal gre. Potem ustaw sobie wszystko wedlug wlasnego widzimisie. Kliknij create. Bedzie gites.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi