18:28, 5 01 2006
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 43 Dołączył: 2-09-2005 Skąd: Z dupy, a właściwie z Płocka Nr użytkownika: 4896 |
Witam.
Zrobiłem stronę mojego clanu. Chciałbym umieścić na nim coś takiego co jest na stronie www.enemyterritory.pl gdzie pokazywały by się statystyki serwera, czyli np. jaka jest teraz mapa, ile ludzi na serwerze itp. Czy ktos mo może pomóc zrobić coś takiego?? BTW. Temat może nie jest w dobrym dziale ale nie wiedziałem gdzie go mam umieścić |
|
|
|
![]() |
23:04, 5 01 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
jesli uzywasz gotowego CMS'a to jest pewne prawdopodobienstwo, ze istnieje odpowiedni modul/wtyczka do tego (np do mambo na ktorym stoi et.pl takowa wtyczka istnieje, bo kiedys na nia trafilem ale jakos nie chciala ze mna wspolpracowac
troche biedne jelsi chodzi o wyglad, ale to o co ci chodzi jest zawarte i ladnie podane... wygladu niestety w bezplatnej wersji nie da sie zmienic ...ale jest to bardzo czesto wykorzystywana opcja (uslugi tego serwisu, szczegolnie w zagranicznych klanach) wiecej pomyslow nie mam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |