IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Muzyka, chyba po raz 2.
Trakos
post 18:04, 26 01 2006
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2587

Jak to jest z tymi kawałkami zawieranymi we fragmovie - czy można wziąść dowolny kawałek nie martwiąc sie o copyrighty itd.? (w sumie i tak na niekomercyjnie, ale się na tym nie znam).
I przy okazji - jakie kawałki lubicie w fmovie - Techno? Metal? Wydaje mi się, że dobranie odpowiedniego kawałku będzie dla mnie najtrudniejsze laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Trakos
post 19:15, 28 01 2006
Post #2

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2587

QUOTE(Estaloth @ 22:21, 27 01 2006) [snapback]56660[/snapback]

Co do praw autorskich to k#!@a #care

No cóż, to chyba jest dość przekonujące stwierdzenie smile.gif w każdym razie dzięki za sugestie - a co do

QUOTE(egzystor @ 10:48, 27 01 2006) [snapback]56645[/snapback]

To kwestia gustu i bardziej twojego niz innych, bo kazdy powie ci cos innego - kazdy lubi cos innego

to jednak zależy mi na dobrej opinii innych o moim fragmovie - i chętnie dobiorę taki gatunek, jaki podpasuje większej części społeczności grającej w ET, że się tak górnolotnie wypowiem smile.gif - tym bardziej, że sam nie jestem "ukierunkowany" na żaden konkretny rolleyes.gif

+Quote Post
egzystor
post 0:18, 29 01 2006
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

QUOTE(Trakos @ 19:15, 28 01 2006) [snapback]56669[/snapback]

No cóż, to chyba jest dość przekonujące stwierdzenie smile.gif w każdym razie dzięki za sugestie - a co do
to jednak zależy mi na dobrej opinii innych o moim fragmovie - i chętnie dobiorę taki gatunek, jaki podpasuje większej części społeczności grającej w ET, że się tak górnolotnie wypowiem smile.gif - tym bardziej, że sam nie jestem "ukierunkowany" na żaden konkretny rolleyes.gif

Nigdy nie zdaj sie na opinie tłuszczy tongue.gif Nie ulegaj wplywowi wiekszosci, bo staniesz sie konformista bez swojego zdania mad.gif A tak bdw, to nie chce slyszec tez w takim fragmovie jakiegos polskiego hip hopu, a obawiam sie, ze wyniki twojego socjologicznych badan laugh.gif do tego moglyby sie sprowadzic wink.gif

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi