IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Akademia ET
cr^an
post 21:46, 13 02 2006
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4896

Właśnie rusza (nie wiem czy) pierwsza AKADEMIA ET. W akademii będziemy nauczać osoby które grają słabo, osoby które zaczynają swoją przygodę z ET lub poprostu chcą podnieść swoje kkwalifikacje w ET (ale to ładnie ująłem:)) Z chęcią przyjmę również instruktorów oraz osoby które mają cierpliwaść do potocznie zwanych n00bków:) Akcja rusza w dniu 19.02.2006
Narazie zbieram fundusze na domenę oraz serwer ET.

By zostać instruktorem wymagam:

1. Świetna znajomość map standardowych (mile widziana znajomość customówek)
2. CIERPLIWOŚĆ CIERPLIWOŚĆ CIERPLIWOŚĆ do n00bków.
3. Mile widziane jakiekolwiek pojęcie o TRICKJUMPACH (nie koniecznie)
4. Chęć współpracy.
5. Jeśli masz łącze o przepustowości 1024 kb/s i masz możliwość postawienia serwera BĘDZIESZ BARDZO MILE WIDZIANY!!

Osoby które zostaną przyjęte zostaną o tym poinformowanie w ciągu następnych dwóch dni.

Poszukuję rówież newsmanów, moderatorów for, administratorów downloadu, osoby które potrafią pisać opowiadania ET, i osoby które mają blade pojęcie (no, może troszkę większe) o scenie ET. (Zamierzam uruchomić serwis ET współpracujący z akademią)

Wszystich chętnych odsyłam pod podany niżej adres. Dokładnie informacje znajdują się w dziale "Współpraca"
Kontakt TYLKO przez e-mail podany w dziale "PRZYŁĄCZ SIĘ DO NAS!" www.akademiaet.z.pl

B.T.W Co sądzicie o projekcie??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
TgcRap4
post 0:12, 15 02 2006
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 54

Moze i oni zalozyli szkolke w 1992, ale ja za to w 1859 nauczalem polskie dzieci z biednych rodzin grania w q3. Nauczalem polakow grania w q3 pomimo tego ze byly zabory i polska nie istniala. To bylo dopiero poswiecenie! Pamietam jak ruskie i niemce ciagle mi zabieraly koncesje na prace z dziecmi. Nie co to teraz, banda c@#!a.

Btw. Chetnie bym sie pisal na taka szkolke, do kogo sie zglosic? Trzeba miec zeszyt? I czy kurs bedzie za darmo?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi