IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Lag - ping 999 - tylko w ET, po pół godzinie wraca do normy
slimsnake
post 20:59, 30 04 2006
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4936

Siema, mam dosyć czesto taki problem że jak gra, to mi nagle wywala napis: Connection Interrupted i lagometer wygląda tak:

IPB Image

Później w ogóle nie widze żadnych serverów, a jak próbuje sie połaczyć przez ASE albo konsole to mi wywala Awaiting Connection i mi liczy 1,2,3,4...100,200... Dopiero po około 30 minutach nzowu moge grac, ale ile? No i różnie to bywa, czasem gram caly dzien i jest OK a czasem nawet po 5 minutach gry tak sie dzieje. No nikt nie potrafi mi pomoóc. Nie mam firewalli, a zapora xp jest wylaczona. Jedyny firewall jest na routerze.

Pozdro!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
slimsnake
post 2:41, 3 05 2006
Post #2

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 4936

Wszystko poza ET chodzi normalnie poczta, www, gadu itd.

Nie jestem bezpośrednio do routera podpięty, mój kabel najpierw idzie do HUB-a, później dopiero do routera (w mieszkaniu admina), także jeśli już coś to do niego muszę tuptać.

Zauważyłem pewną zbieżność, wszystkie gry z IDSoftware tak miały COD2, Q3 no i ET.

Natomiast w innych grach przez net (które nie są z IDsoft) takich jak CS czy na przykład America's Army nigdy tak nie miałem. Może tu chodzi o porty Oo?

QUOTE(Swiety)

A wogóle sprawdzałeś czy ci w tym momencie chodzi internet ?
Wiesz co to ping ? Czytałeś FAQ ?

Pewnie coś ci się pieprzy z TPSA a na to nie masz wpływu (możesz conajwyżej ich opieprzać)

Tak, wszystko prócz ET co internetowe chodzi.
Sorry, wczoraj się nie urodziłem i wiem co to ping :|
A które FAQ miałeś na myśli?
Cóż, na moje nieszczęście neta mam w telepsach :/, a u nich zawsze się pieprzy, ale groźbą, prośbą nie zdziała u nich nic, jedyne co potrafią to dobrze namawiać na bezsensowne ulgi xD
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi