IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Polska scena ET!, Szukamy grupy trzymajacej wladze =o
tranx-san
post 18:46, 23 07 2006
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

Jestem na tej scenie juz ponad trzy lata (wtf?). Do niedawna jeszcze bylem aktywnym graczem rozgrywek klanowych, ostatnio z powodow prywatnych nie moge zbytnio grac.. przez ten czas ktory spedzilem na "scenie" widzialem wiele roznych cyrkow, oskarzen o czity, przepychanek.. rowniez na tym boardzie. Jednak to co sie dzieje teraz rozwala mnie calkowicie.
Wszystko zaczelo sie chyba od powstania et.owned.pl - kolejnego portalu o et, ktory mial byc (chyba) czolowym portalem na naszej scenie. Wszystko byloby piekne gdyby nie coraz szersze dyskusje o czitach i proby bratania sie czesci sceny z tworcami najlepszych haxow do et. Zdanie na scenie bylo ostro podzielone. Pozniej pojawily sie kolejne teksty, tym razem dotyczace znanych graczy(nie napisze czolowych, poniewaz czasy tych playorow juz dawno minely). Dzisiaj siedzac na ircu trafilem na kolejny sajt - http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ - Jest to tekst ktory probuje za wszelka cene zdyskredytowac czolowke ircowego #wolfpl m.in. noone'a czy acida.
Pytanie brzmi.. co wy na ten temat sadzicie? Ja nie chce sie doszukiwac za wszelka cene prawdy, bo to akurat czy ktokolwiek ze starej czolowki uzywa, czy uzywal czitow mnie nie grzeje... interesuje mnie wasze zdanie, a w szczegolnosci poglad swietego, ktory zdecydowanie dluzej zna tych ludzi.
Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze ta cala akcja, ktora jest nakrecana teraz, to zwykly odwet warzyw. Z tego co pamietam, to elita #wolfpl, swojego czasu lubila grac mixy i mecze w lidze pif paf, gdzie wiadomo nie dawala szans swoim przeciwnikom. Ani noone, ani acid nigdy nie byli dla mnie graczami poziomu locka czy macka z FF, ale grac na pewno potrafili. Komu moze zalezec jeszcze na probie umoczenia ich z blotem.. Czesto na lamach roznych wypowiedzi pada nick "nrs" - Ta osobistosc sceny chyba znaja wszyscy - chyba najwiekszy na polskiej scenie clanhopper i wannabe pro... Moze to jego sposob na pozegnanie sie ze scena. A moze w kazdej bajce jest ziarnko prawdy i elita #wolfpl lubila sobie pospawnrejpowac z haxami biedne nub klany ? biggrin.gif

Zapraszam do dyskusji. smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi