18:46, 23 07 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Jestem na tej scenie juz ponad trzy lata (wtf?). Do niedawna jeszcze bylem aktywnym graczem rozgrywek klanowych, ostatnio z powodow prywatnych nie moge zbytnio grac.. przez ten czas ktory spedzilem na "scenie" widzialem wiele roznych cyrkow, oskarzen o czity, przepychanek.. rowniez na tym boardzie. Jednak to co sie dzieje teraz rozwala mnie calkowicie.
Wszystko zaczelo sie chyba od powstania et.owned.pl - kolejnego portalu o et, ktory mial byc (chyba) czolowym portalem na naszej scenie. Wszystko byloby piekne gdyby nie coraz szersze dyskusje o czitach i proby bratania sie czesci sceny z tworcami najlepszych haxow do et. Zdanie na scenie bylo ostro podzielone. Pozniej pojawily sie kolejne teksty, tym razem dotyczace znanych graczy(nie napisze czolowych, poniewaz czasy tych playorow juz dawno minely). Dzisiaj siedzac na ircu trafilem na kolejny sajt - http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ - Jest to tekst ktory probuje za wszelka cene zdyskredytowac czolowke ircowego #wolfpl m.in. noone'a czy acida. Pytanie brzmi.. co wy na ten temat sadzicie? Ja nie chce sie doszukiwac za wszelka cene prawdy, bo to akurat czy ktokolwiek ze starej czolowki uzywa, czy uzywal czitow mnie nie grzeje... interesuje mnie wasze zdanie, a w szczegolnosci poglad swietego, ktory zdecydowanie dluzej zna tych ludzi. Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze ta cala akcja, ktora jest nakrecana teraz, to zwykly odwet warzyw. Z tego co pamietam, to elita #wolfpl, swojego czasu lubila grac mixy i mecze w lidze pif paf, gdzie wiadomo nie dawala szans swoim przeciwnikom. Ani noone, ani acid nigdy nie byli dla mnie graczami poziomu locka czy macka z FF, ale grac na pewno potrafili. Komu moze zalezec jeszcze na probie umoczenia ich z blotem.. Czesto na lamach roznych wypowiedzi pada nick "nrs" - Ta osobistosc sceny chyba znaja wszyscy - chyba najwiekszy na polskiej scenie clanhopper i wannabe pro... Moze to jego sposob na pozegnanie sie ze scena. A moze w kazdej bajce jest ziarnko prawdy i elita #wolfpl lubila sobie pospawnrejpowac z haxami biedne nub klany ? Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
![]() |
17:40, 25 07 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
QUOTE <Logitech`Noone> czy wg ciebie wygralbym tyle nagrod na lanach grajac na haxach? <Logitech`Noone> to powiedz mi dlaczego mam komputer w domu wygrany, myszki, i medale ? no nie pier.do.lcie ze teraz w ET sie paraolimpiady gra ?;o A tak na powaznie , swego czasu w RTCW frytka aka noone mial banana na serku za wh od chyba mikrusa i smrod byl olbrzymi bo czit to byl ewenement z tym ze frytka byl wtedy sedzia CB i tlumaczyl ze testowal Nie rozumiem po co wywody frytki na temat czesci graczy ktorych podejrzewa o czity a o wroblu poprostu pie.rdo.li , znam wrobla od dawien dawna grajac z nim i z andym w klanie ekocostam i DG i juz wtedy wiedzialem ze beda z nich ludzie a bylo to grubo sprzed czasow .dot Kot to nie nar1da bo az tak kot popier.dolo.ny to nie jest Czesc graczy napier.dala badz napier.dalala na haxach na ffa i czasc pewnie to robi na klanowkach tylko nie mam pojecia kto , kiedys smierdzial mi wiesiek okrutnie wh ale pojechal na lan i sie chlopak wyczyscil Ciezko jest mi zrozumiec po kiego hcu.ja wiara gra na haxach ; wogole analizujac haxy trzeba zrobic rys historyczny tej spier.dolone,j gry pelnej smie,ci tumanow i plebsu ET byl bublem i totalna klapa , na poczatku oc.ipia.lo wszystko a w pewnym momencie i PB, na poczatku z racji ceny gry jak i jej klucza czesc graczy ostro !@#a.lo na ffa na haxach Pozniej nastapil za sprawa ETPRO maly przelom , gre zaczeto traktowac nieco bardziej powaznie, wiekszosc silnych z RTCW przeszla do ET a klejkowcy i inni mistrzowie konfigowych ewolucji mieli pelne pole do popisu , skrypty ze shrugami, hitboxy w pi.z.dzie, prony , combo , mixy i cala gama smieci .txt Pozniej kolejne ETPRO blokujace shrugi , pron i pewnie kolo 250 skryptow, gra troche znormalniala przez co poglebily sie roznice w skillu , nastapil dosc wyrazny podzial na utalentowanych i warzywa jak w RTCW i z tym czesc bylych pron skillorow i nie tylko nie mogla sie pogodzic siegajac po haxy , jednak glowna przyczyna haxow i tak pozostanie cena gry |
|
|
|
tranx-san Polska scena ET! 18:46, 23 07 2006
kaurz malo mnie to interesuje, bo:
1) nie idluje wolfpl ... 3:58, 24 07 2006
Swiety Stronę http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ robi al... 20:48, 26 07 2006
conish Mam pewne przypuszczenia co do autora stronki o ca... 18:17, 27 07 2006
Zico Hmmm. Żeby dowiedzieć się kto zrobił te strone... 20:46, 27 07 2006
jarpen abuser juz nie gra w klanie, moze to wlasnie czity... 22:05, 27 07 2006
conish oj, ma klan, ma. i gra w nim bez fejka. 23:30, 27 07 2006![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |