18:46, 23 07 2006
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Jestem na tej scenie juz ponad trzy lata (wtf?). Do niedawna jeszcze bylem aktywnym graczem rozgrywek klanowych, ostatnio z powodow prywatnych nie moge zbytnio grac.. przez ten czas ktory spedzilem na "scenie" widzialem wiele roznych cyrkow, oskarzen o czity, przepychanek.. rowniez na tym boardzie. Jednak to co sie dzieje teraz rozwala mnie calkowicie.
Wszystko zaczelo sie chyba od powstania et.owned.pl - kolejnego portalu o et, ktory mial byc (chyba) czolowym portalem na naszej scenie. Wszystko byloby piekne gdyby nie coraz szersze dyskusje o czitach i proby bratania sie czesci sceny z tworcami najlepszych haxow do et. Zdanie na scenie bylo ostro podzielone. Pozniej pojawily sie kolejne teksty, tym razem dotyczace znanych graczy(nie napisze czolowych, poniewaz czasy tych playorow juz dawno minely). Dzisiaj siedzac na ircu trafilem na kolejny sajt - http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ - Jest to tekst ktory probuje za wszelka cene zdyskredytowac czolowke ircowego #wolfpl m.in. noone'a czy acida. Pytanie brzmi.. co wy na ten temat sadzicie? Ja nie chce sie doszukiwac za wszelka cene prawdy, bo to akurat czy ktokolwiek ze starej czolowki uzywa, czy uzywal czitow mnie nie grzeje... interesuje mnie wasze zdanie, a w szczegolnosci poglad swietego, ktory zdecydowanie dluzej zna tych ludzi. Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze ta cala akcja, ktora jest nakrecana teraz, to zwykly odwet warzyw. Z tego co pamietam, to elita #wolfpl, swojego czasu lubila grac mixy i mecze w lidze pif paf, gdzie wiadomo nie dawala szans swoim przeciwnikom. Ani noone, ani acid nigdy nie byli dla mnie graczami poziomu locka czy macka z FF, ale grac na pewno potrafili. Komu moze zalezec jeszcze na probie umoczenia ich z blotem.. Czesto na lamach roznych wypowiedzi pada nick "nrs" - Ta osobistosc sceny chyba znaja wszyscy - chyba najwiekszy na polskiej scenie clanhopper i wannabe pro... Moze to jego sposob na pozegnanie sie ze scena. A moze w kazdej bajce jest ziarnko prawdy i elita #wolfpl lubila sobie pospawnrejpowac z haxami biedne nub klany ? Zapraszam do dyskusji. |
|
|
|
![]() |
18:17, 27 07 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Mam pewne przypuszczenia co do autora stronki o calej prawdzie. Nie jestem jednak pewny w 100% dlatego nie bede mowil kto to (chyba, ze poprosicie
Podszywanie sie pod kogos, straszeniem prokuratorem, sadem (ostatecznym tez), mafia i zapraszanie do bialgego stoku sa dla mnie smiszne. Wydaje mi sie, ze to wszystko kwestia zazdrosci. Ktos kiedys stal sie bardzo popularny bo mial serwery, pozwalal na nich czitowac coponiektorym, dostal gdzies @, gdzies umiescili jego nicka, a potem sie skonczyla przyjazn i zaczela sie smarkata wendeta. A co do et.owned.pl... jakie to smieszne, ze az smutne. Set jechal po wszystkich cziterach a potem sie pokazal czerwony ! kolo nicka na yawnie. Potem opowiadal niestworzone bajki o przejeciu przez ruter ip. Ech... q3cpma ostatnia deska ratunku |
|
|
|
tranx-san Polska scena ET! 18:46, 23 07 2006
kaurz malo mnie to interesuje, bo:
1) nie idluje wolfpl ... 3:58, 24 07 2006
Termit QUOTE<Logitech`Noone> czy wg ciebie wygr... 17:40, 25 07 2006
Swiety Stronę http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ robi al... 20:48, 26 07 2006
Zico Hmmm. Żeby dowiedzieć się kto zrobił te strone... 20:46, 27 07 2006
jarpen abuser juz nie gra w klanie, moze to wlasnie czity... 22:05, 27 07 2006
conish oj, ma klan, ma. i gra w nim bez fejka. 23:30, 27 07 2006![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |