IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Komunikat: Empty Cd Key not allowed on this server, Punk Buster - utworzyć nowy plik etkey
samuel666
post 21:44, 11 10 2006
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 5091

Czesc dostalem dzisaj bana na serwerze za probe rekrutacji (reklama) i po tym banie nie moge sie nigdzie polaczyc na zaden serwer, myslalem ze jesli mnie zbanowali z serwera to tylko nie bede mial dostepu do serwera na ktorym mnie zbanowali. Ale tak nie jest ... nigdzie sie nie moge polaczyc, ani niemieckie serwery ani polskie... niewazne czy to etpro czy etpub. Zawsze jak sie polacze to tylko jestem w limbo menu a jak wybiore postac to automatycznie mnie wywala i pokazuje sie taki komunitat:

Co mam zrobic zeby wejsc na jaki kolwiek serwer ... juz olac tamtem tylko zebym mogl juz grac w ET !
Musze dodac ze wywaliłem plik ETKEY z folderu ETMAIN bo wiem ze to pomagalo jak zakladali komus MUTA.
Jeśli ktos mogłby mi wygenerowac taki plik i wysłać na s4muel666[małpa]gmail.com byłbym wdzieczny
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
admin-ewro
post 17:11, 12 10 2006
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 6469

czyli jesli zbanuje gracza na swoim serwerze ( z komendy pb_sv_ban nrslota?) to on niedostanie sie juz na żaden inny serwer? blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi