23:27, 5 11 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 5-11-2006 Nr użytkownika: 7214 |
elo all. powiem tak . ostatnio szukalem jak zrobic wlasny serw pod windowsa i znalazlem ze trzeba zrobic skrot potem wpisac odpowiednie komendy . i wyszlo mi cos takiego ;p (wpisane w elemnt docelowy)
"D:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set dedicated 2 +exec server.cfg +set fs_game jaymod ok serw dziala.konsola sie wyswietla. TYLKO. zawale was pytaniami ;p 1)jak zmienic nazwe serwa???? 2)wpisuje zeby byl na port 27960 . moje ip to 195.140.155.21 . czyli wpisuje connect to : 195.140.155.21:27960 / i nic !!! why why why ??? ------PS. mam ip zewnetrzne . łącze powyzej 1MB/s , 1 giga ramu, procek 2,4 --------- 3) czy to ze jestem hosterem to ze jak wejde na serwa to juz mam najwyzszy admin lvl ? czy trzeba w koncoli wpisac np. !set level DarkShadow 7 czy jakos tak ??????;p 4) jezeli czegos zapomnialem zwiazanego z podstawami do serwa napiszcie ;p 5) aha i jeszcze jedno . czy komendy do konsoli sie wpisuje tak samo jak w et? czyli najpierw wykrzyknij i komenda !(komenda) ??? czy inaczej ? plax nie ingorujcie tego tematu bo mi bardzoooo zalezy ;] dzieki i POZDRO aha jeszcze jedno . w konsoli mi pisze ERROR: characters/temperate/axis/soldier.char, line 16: unknown token 'undressedModel' ******************** ERROR: ERROR: G_RegisterPlayerClasses: failed to load character file 'characters/temperate/axis/soldier.char' for the Axis Soldier WTF ? |
|
|
|
conish 1) podobno w pliku server.cfg jest taka linia:
COD... 0:35, 6 11 2006
DarkShadow ok dzieki dzieki dzieki !!!!! ... 16:46, 6 11 2006![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |