IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Serwer co i jak ;pp, powiedzmy prawie sewer;p
DarkShadow
post 23:27, 5 11 2006
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 7214

elo all. powiem tak . ostatnio szukalem jak zrobic wlasny serw pod windowsa i znalazlem ze trzeba zrobic skrot potem wpisac odpowiednie komendy . i wyszlo mi cos takiego ;p (wpisane w elemnt docelowy)

"D:\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\ET.exe" +set dedicated 2 +exec server.cfg +set fs_game jaymod

ok serw dziala.konsola sie wyswietla. TYLKO. zawale was pytaniami ;p

1)jak zmienic nazwe serwa????
2)wpisuje zeby byl na port 27960 . moje ip to 195.140.155.21 . czyli wpisuje connect to : 195.140.155.21:27960 / i nic !!! why why why ???
------PS. mam ip zewnetrzne . łącze powyzej 1MB/s , 1 giga ramu, procek 2,4 ---------
3) czy to ze jestem hosterem to ze jak wejde na serwa to juz mam najwyzszy admin lvl ? czy trzeba w koncoli wpisac np. !set level DarkShadow 7 czy jakos tak ??????;p
4) jezeli czegos zapomnialem zwiazanego z podstawami do serwa napiszcie ;p
5) aha i jeszcze jedno . czy komendy do konsoli sie wpisuje tak samo jak w et? czyli najpierw wykrzyknij i komenda !(komenda) ??? czy inaczej ?tongue.gif

plax nie ingorujcie tego tematu bo mi bardzoooo zalezy ;] dzieki i POZDRO biggrin.gif:D:D

aha jeszcze jedno . w konsoli mi pisze

ERROR: characters/temperate/axis/soldier.char, line 16: unknown token 'undressedModel'
ERROR: ERROR: G_RegisterPlayerClasses: failed to load character file 'characters/temperate/axis/soldier.char' for the Axis Soldier

WTF ?biggrin.gif biggrin.gif:D halp plax ;d
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
conish
post 0:35, 6 11 2006
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

1) podobno w pliku server.cfg jest taka linia:
CODE
set sv_hostname "ETHost"             // name of server here

a ja egzekujesz. co prawda tylko podobno ale chyba bym spojrzal co execuje nim execuje... ale to ja, mowia ze jestem dziwny.

2) jestes pewny ze to twoje ip? tzn, ja rozumiem, ze twoj dostawca ma jakies 1000 ipikow do rozdania, ale czy to na pewno je masz? szczerze mowiac byloby to dziwne. ewentualnie polacz sie przez play online, zaznacz tylko source na local

3) nie. musisz wpisac.

4) ech...

5) komendy w et nie poprzedza sie wykrzynikiem tylko sleshem. a w konsoli serwera nie trzeba slesha.

6) nie ma jakiegos pliczku. byc moze to po prostu error jaymoda, moze jakis blad w pakach. kto to wi
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi