IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Wiem, że nie na temat, ale..., ... Jak zdobyć serce dziewczyny?
Milo93
post 9:32, 13 11 2006
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 7014

Jakieś 2 miesiące temu poznałem prawdziwe bóstwo, ale nie wiem jak wyznać jej miłość. Proszę o rady tylko doświadczonych smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tranx-san
post 10:09, 23 11 2006
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

Milo93, to 93 to data urodzenia? jezeli tak, to zapomnij na razie o kobietach, skoncz sobie z 16 lat wtedy dopiero zaczynaj cokolwiek..

jezeli chcesz zdobyc serce kobiety, poza sposobem opisanym by swiety, masz trzy opcje glowne.
1. jedziesz na typ skur.wysyna - pokazujesz jej odrazu ze ci zalezy i niczym james bond wykladasz jej wszystko na tacy "wiesz bejbe, pragne cie!". Od czasu do czasu walisz po twarzy, zeby wiedziala ze nigdy lancuch dluzszy niz do kuchni nie bedzie...
2. jedziesz na typ intelektualisty - pokazujesz jej jaki jestes "mondry i oczytany". Ona ma ciebie chciec i o ciebie walczyc... jestes jedna wielka zagadka, ktora zawsze ma dobra rade pod reka.
3. jedziesz na typ romantyka - zapie.r.dalasz z mandolina pod jej okno i spiewasz serenady, piszesz wiersze a jak nie umiesz kopiujesz czyjes podajac ze to twoje, kupujesz kwiatki, zapraszasz na kolacje z czerwonym winem na deser, dodatkowo cytujesz szekspira w oryginale, a bedzie twoja wink.gif

jezeli laska ma do 15 roku zycia i nie jest pusta, nie polecam pierwszej opcji, bo mozesz zabic.
jezeli widzisz ze laska jest niesmiala, lubi czytac ksiazki, czesto wiersze, to jedz na typ numer 3
jezeli laska natomiast to jakis sci-fi geek, ktos kto sie b.dobrze uczy, jest nadwyraz inteligentny, jedz na typ numer 2
typ numer 1, polecam glownie dla typowych z dowpipow blondynek, ktore lubia czuc jak mezczyzna dominuje, od czasu do czasu strzeli w pysk, zer.znie jak szmate, etc... sa kobiety ktore poprostu lubia adrenaline, zapach niemytego przez dwa tygodnie faceta ;d
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi